Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

To Beer & Beer σε στέλνει στο Oktoberfest

  03/10/2019 15:01
To Beer & Beer σε στέλνει στο Oktoberfest

To Beer & Beer σε στέλνει στο Oktoberfest

  03/10/2019 15:01
 
To Beer & Beer γιορτάζει το Oktoberfest και στέλνει δύο τυχερούς στο Μόναχο για να ζήσουν από κοντά το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας του κόσμου, το οποίο συγκεντρώνει ετησίως έξι εκατομμύρια επισκέπτες.
Στο Oktoberfest σερβίρονται αποκλειστικά pint τους ενός λίτρου, έτσι στο Beer & Beer όποιος παραγγέλνει 1L draught μπύρα του Hofbrau Munchen, έως και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου θα μπαίνει σε κλήρωση για ένα ταξίδι στο Oktoberfest του 2020. Το 1L προσφέρεται μάλιστα στην ειδικά τιμή των €8.

Η προωθητική ενέργεια αφορά τόσο το κατάστημα στη Μακαρίου όσο και αυτό στην Στροβόλου.

Το άλλο ταξίδι θα κληρωθεί ανάμεσα στα πιο γρήγορα… ποτήρια. Κάθε βράδυ έως και το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου «τρέχει» διαγωνισμός στον οποίο όποιος πίνει πιο γρήγορα 1L μπύρα, προκρίνεται στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου. Ο διαγωνισμός γίνεται κάθε βράδυ στις 21:00 στο Beer & Beer Μακαρίου, μόνο, ενώ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές επί τόπου.
 
 

Το 186ο Oktoberfest άνοιξε τις πύλες του στο Μόναχο το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου. To Hofbrau Munchen, με ιστορία από το 1589, έχει τη μεγαλύτερη τέντα στο φεστιβάλ με χωρητικότητα 10.000 ανθρώπων.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Hofbrau Munchen στην Κύπρο είναι η εταιρεία Kerma Ltd, δημιουργός και ιδιοκτήτης του franchise Beer & Beer.

Περισσότερα στο www.facebook.com/beernbeermakariou.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας