Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Για ένα κοινό όνειρο και με μόνο στόχο την ενίσχυση του «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

  20/08/2019 15:48
Για ένα κοινό όνειρο και με μόνο στόχο την ενίσχυση του «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Για ένα κοινό όνειρο και με μόνο στόχο την ενίσχυση του «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

  20/08/2019 15:48
 
Με μόνο κοινό στόχο την ενίσχυση του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», η makeup and beauty expert Χριστιάνα Παναγιώτου από το Ινστιτούτο Christiana Panayiotoy Beauty and Makeup μαζί με την εμφυτευματολόγο Δρ. Αφρούλα Καραμανή της Κλινικής Perfect Smile Karamani Dental Clinic, ενώνουν τις προσπάθειές τους και στηρίζουν τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις πραγματοποιώντας όσες πιο πολλές ευχές παιδιών μπορούν.
 
 
Μέρος των εισπράξεων από τις επαγγελματικές τους  δραστηριότητες μαζί με τα έσοδα από συλλεκτικά μπλουζάκια που έχουν δημιουργήσει, συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου αυτού για ένα κοινό όνειρο… να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά, ευαισθητοποιώντας έτσι όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα διδάσκοντας στα παιδιά πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η προσφορά.
 
Η προσπάθεια έχει αρχίσει από την 1η Μαΐου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2019. Με τα εισιτήρια να έχουν μόλις κυκλοφορήσει, μέσα στα πλαίσια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, στο Evgenios Hills Event Venue παρέα με την Σοφία Βόσσου θα παραδοθούν στον σύνδεσμο όλες οι εισπράξεις, το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου το βράδυ.
 
Για να στηρίξετε το «Ένα Όνειρο μια Ευχή», μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας μπλουζάκι καθώς και να προμηθευτείτε εισιτήρια για την εκδήλωση, από το Ινστιτούτο της Χριστιάνας Παναγιώτου στην οδό Αλέξανδρου Παπάγου 51 στην Πάφο και στο τηλ. 26 323989/ 99 885620, και στην Κλινική Perfect Smile Dental Clinic της Δρ. Αφρούλας Καραμανή στην οδό Εισοδίων της Θεοτόκου 1 στην Πέγεια και στο τηλ. 26 343777.
 
Facebook: https://www.facebook.com/ChristianaP.BeautyandMakeup/
                     https://www.facebook.com/PERFECTSMILEKARAMANI/
Instagram: @christianap.beautyandmakeup
                    @perfectsmile_smile_k_dental_clinic
 
 
Print
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας