Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Γκαλά Χορού Κυπρίων Καλλιτεχνών «Εντόπιον» στο Παττίχειο Λεμεσού

  25/07/2019 13:17
Γκαλά Χορού Κυπρίων Καλλιτεχνών «Εντόπιον» στο Παττίχειο Λεμεσού

Γκαλά Χορού Κυπρίων Καλλιτεχνών «Εντόπιον» στο Παττίχειο Λεμεσού

  25/07/2019 13:17
 
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το μοναδικό Γκαλά κλασικού και σύγχρονου Χορού Κυπρίων Καλλιτεχνών «Εντόπιον», που θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.
 

Κορυφαίοι principals και σολίστ διάσημων μπαλέτων του εξωτερικού και διακεκριμένες Κύπριες σολίστ διεθνούς επιπέδου ετοιμάζονται να ανέβουν επι σκηνής προσφέροντας στους θεατές ένα αριστουργηματικό χορευτικό υπερθέαμα άρτιας τεχνικής και συναισθηματικής δύναμης, με την υπογραφή και την καλλιτεχνική επιμέλεια της καταξιωμένης χορεύτριας και χορογράφου Καρολίνας Κωνσταντίνου.

Στην εντυπωσιακή σκηνή του Παττιχείου θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την ερμηνευτική τους δεινότητα οι σολίστ Λουΐζα Αβραάμ από το Gauthier Dance, Αναστασία Πασχάλη από το Royal Ballet of Flanders και Ιωάννα Αβραάμ από το Vienna State Opera Ballet. Παράλληλα, οι παγκοσμίου φήμης χορευτές Osiel Gouneo και Adeline Pastor θα παρασύρουν τους θεατές με την αψεγάδιαστη κίνηση και τις αξεπέραστες χορευτικές τους ικανότητες.

Για πληροφορίες και εισιτήρια: 25377277/ 99945133, www.pattihio.com.cy και www.soldoutticketbox.com
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας