Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

ΑΛΕΞΙΑ LIVE: Συναυλία με τους Πρόσφυγες μαζί με Λούη Πατσαλίδη

  11/06/2019 16:28
ΑΛΕΞΙΑ LIVE: Συναυλία με τους Πρόσφυγες μαζί με Λούη Πατσαλίδη

ΑΛΕΞΙΑ LIVE: Συναυλία με τους Πρόσφυγες μαζί με Λούη Πατσαλίδη

  11/06/2019 16:28
Ο ALPHA Κύπρου παρουσιάζει μία μεγάλη συναυλία με την Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια, ένα σημαντικό Διεθνές Ανθρωπιστικό Πολιτιστικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20:30 στην Τάφρο Κωνστάντζα, ανήμερα της «Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων» (World Refugee Day).
 
 
Ο γνωστός stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει τη μουσική βραδιά και να καλωσορίσει την αγαπημένη ερμηνεύτρια, που ετοιμάζεται να φωτίσει μουσικά την πολυπολιτισμική πλευρά της Κύπρου.

Η ίδια θα αποδώσει φόρο τιμής σε όλες τις κοινότητες προσφύγων του νησιού και με ένα πολυδιάστατο δημιουργικό τρόπο θα ακουστούν, μεταξύ άλλων, εμβληματικά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, σε γλώσσες όπως οι Αρμενική, Ισπανοεβραϊκή, Γαλλική (Δυτική Αφρική), Αραβική (Συρία, Λίβανος, Ανατολική Αφρική), Κυπριακή, Ελληνική (Σμύρνη) και η μητρική των προσφύγων που έχουν ζήσει στην Κύπρο και αποτελούν μέρος αυτού του συναρπαστικού μωσαϊκού πολιτισμών στο νησί μας.

Εκτός από ξεχωριστές ερμηνείες και εκπληκτικές μελωδίες, θα γίνει προβολή και οπτικογραφημένων μηνυμάτων από διακεκριμένα πρόσωπα που βρίσκονται στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και την Κύπρο, τα οποία αγκαλιάζουν την πολιτιστική βραδιά και «κάνουν ένα βήμα με τους πρόσφυγες» #WithRefugees.

Η Αλέξια θα συνοδεύεται από τετραμελή ορχήστρα και εκλεκτούς μουσικούς, όπως οι Ερμής Μιχαήλ, Ανδρέας Παντελή, Ρόδος Παναγιώτου και Ανδρέας Ροδοσθένους, ενώ θα προστεθεί στην παρέα της και η χορωδία Amalgamation υπό τη διεύθυνση της Βίκυς Αναστασίου. Παράλληλα, οι παιδικές φωνές δεν θα απουσιάσουν, αφού ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και ταλαντούχα παιδιά και εφήβους, τόσο Κύπριους όσο και πρόσφυγες στην Κύπρο.
 
 

Υπό την αιγίδα: Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών (UNHCR Cyprus)
Συνδιοργανωτές: Υπουργείο Εσωτερικών Κύπρου - Μονάδα Ευρωπαϊκών Ταμείων, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Δήμος Λευκωσίας
Χορηγοί: ΟΠΑΠ, Chrysostomides Advocates and Legal Consultants, Earth Friendly Products (ECOS)
Χορηγός Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου
Είσοδος: Ελεύθερη
 
«ΑΛΕΞΙΑ LIVE»: Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20:30 στην  Τάφρο Κωνστάντζα, στη Λευκωσία.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας