Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Oι Il Divo για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας τους Timeless

  06/06/2019 14:19
Oι Il Divo για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας τους Timeless

Oι Il Divo για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας τους Timeless

  06/06/2019 14:19
Μια εκπληκτική μουσική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της κλασικής μουσικής και όχι μόνο σε όλη την Κύπρο. Tο πρώτο - και κορυφαίο ίσως - συγκρότημα όλων των εποχών στην κατηγορία της φωνητικής ποπ όπερας έρχεται στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό την Τετάρτη και την Πέμπτη, 17 και 18 Ιουλίου αντίστοιχα.
 
 
Οι IL DIVO, που έρχονται στην Κύπρο για πρώτη φορά, έχουν συμπεριλάβει τις δύο αυτές παραστάσεις τους στη διεθνή περιοδεία τους με την ονομασία TIMELESS. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω www.tickethour.com.cy και στα ACS Couriers, με τις τιμές να ξεκινούν από τα €50.

Οι πρωτοπόροι μουσικοί IL DIVO, που μαγνητίζουν ανά το παγκόσμιο το κοινό με τις μελωδικές τους φωνές, θεωρούνται οι πατέρες της κατηγορίας «ποπ όπερα». Το συγκρότημα έχει τέσσερα μέλη από διαφορετικές εθνικότητες και διαφορετικού κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, που έχουν κοινό όραμα να αποδείξουν στον κόσμο ότι η μουσική μπορεί να υπερβεί κάθε σύνορο και περιορισμό.

 
Οι Urs Buhler (Ελβετός – Τενόρος), Sebastien Izambard (Γάλλος – Τενόρος), Carlos Marin (Ισπανός -  Βαρύτονος) και David Miller (Αμερικανός – Τενόρος) γνωρίστηκαν 2003 με πρωτοβουλία του μουσικού παραγωγού Simon Cowell, και από τότε χαρίζουν τη μουσική τους μαγεία σε εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο.

Από το ξεκίνημα της καριέρας του το 2004, το κουαρτέτο έχει πετύχει πέραν των 30 εκατομμυρίων πωλήσεις άλμπουμ συγκεντρώνοντας 160 χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις σε πάνω από 33 χώρες.

Τεράστιες επιτυχίες τους αποτελούν οι αποδόσεις - σε κλασική εκτέλεση - των τραγουδιών Regresa a mi (Unbreak My Heart)’, ‘The Time Of Our Lives’, ‘Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You)’ and ‘I Believe In You (Je crois en toi).
Απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας και αποδοχής του συγκροτήματος αποτελεί η συμπερίληψη του στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες το 2006 ως η πιο εμπορικά επιτυχημένη κλασική μπάντα στον κόσμο.

Οι IL DIVO έχουν δώσει παραστάσεις για μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Μπάρακ Ομπάμα και της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ, ενώ έχουν τραγουδήσει μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σκηνής όπως την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και τη Σελίν Ντιόν.
Ραντεβού λοιπόν στο μεγαλύτερο υπερθέαμα κλασικής μουσικής, στις 17 και 18 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

Μερικές από τις κορυφαίες επιτυχίες τους: 
(Unbreak My Heart) https://www.youtube.com/watch?v=DJNzmNB48no 
(The Time Of Our Lives) https://www.youtube.com/watch?v=4aOxDHqWyK0
(I Believe In You) https://www.youtube.com/watch?v=0qAHHSGVjFg
ΧΟΡΗΓΟΣ: ROYAL CROWN INSURANCE
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  www.tickethour.com.cy  / ACS Couriers
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 77 77 70 40
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD
FB: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD
DRESS CODE: Επίσημο ένδυμα
ΕΝΑΡΞΗ: 20:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: περίπου 120 λεπτά
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας