Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

2o Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Λεμεσού

  07/05/2019 14:19
2o Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Λεμεσού

2o Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Λεμεσού

  07/05/2019 14:19
Spring is nature's way of saying, Let's Party! Μαγικό νεραϊδοχωριό, λουλουδένιο photobooth, βόλτες με άλογα και πόνυ και μοναδικές στιγμές με οικογένεια και φίλους! Η φύση φορά τα γιορτινά της και γιορτάζουμε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά την Άνοιξη στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού.
 
 

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 το 2o Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Λεμεσού by Inspired Family Fun στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, δίπλα από την Αρχή Αδειών, καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους και υπόσχεται τις πιο μαγικές στιγμές! Με πολλές εκπλήξεις όπως παραστάσεις με παπαγάλους και ξεχωριστές δραστηριότητες όπως paintball, τραμπολίνo με bungee jumping και πολλά άλλα παιχνίδια, τα οποία θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας χαρούμενης και δημιουργικής ατμόσφαιρας! Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Η είσοδος είναι δωρεάν προς το κοινό.
 
 
Το 2ο Limassol Spring Festival στηρίζουν, ως Platinum χορηγός τα σνακ Cheetos, ως Gold χορηγός τα McDonalds και η RMHC (Ronald McDonald House Charities) και ως Silver χορηγός η Pagecorp Group. Υποστηρίζουν οι Phil Andreou Digital Printing Services, το Βιωματικό Παιδικό Πρόγραμμα «Μικρός Οδυσσέας» και η Cal Creative Communication. Χορηγοί επικοινωνίας ο Love FM και το περιοδικό «Beautiful People», η Vestnik Kipra και το Russian Wave.
 

Ραντεβού το Σάββατο 18 και την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το «Inspired Family Fun - Αll for a good cause» στο τηλ.: 99300256
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας