Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) στην Κύπρο για 2 συναυλίες

  Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), μετά τις τρείς sold out συναυλίες του στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και την πολύ επιτυχημένη του περιοδεία, προσκαλεί και φέτος όλους εμάς σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ εορταστικές συναυλίες στη Κύπρο, σε Λευκωσία στο Downtown Live την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και Λεμεσό στο Θέατρο Ριάλτο,την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.
Μοναδικές βραδιές με τη γνώριμη πλέον ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα. Εκρηκτικές live παραστάσεις με βασικό μήνυμα τη μουσική, τη χαρά και την ελπίδα!
Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) καιΚωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).
Ο Κωστής Μαραβέγιας αποδεικνύει σε κάθε του παράσταση ότι είναι από εκείνους τους περφόρμερ που χαίρονται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.
Μπορεί να έχει χτίσει προσεκτικά το ρεπερτόριό του μέσα στα χρόνια με τραγούδια φτιαγμένα για ένα αξέχαστο πάρτι, μπορεί να έχει κερδίσει το δικαίωμά του να τραγουδάει Χατζιδάκι και "Μια ζωή την έχουμε", αλλά και να φλερτάρει με τζαζ, βαλκανικά ηχοχρώματα, ότι του κάνει κέφι, και να είναι ταυτόχρονα 100% o εαυτός του! Μπορεί η μπάντα του να "φυσάει", αλλά ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί και για έναν ακόμα λόγο: Επιθυμεί, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα, και ανάμεσα, στα τραγούδια, σαν δικές του.
Στο τέλος μιας συναυλίας του Κωστή Μαραβέγια, αντιλαμβάνεσαι πως η καλή ενέργεια ενός live διαστέλλεται μέσα στο χώρο, μεταδίδεται από τον έναν στον άλλο, δημιουργεί ένα "καλό προηγούμενο" στην κοινωνική ζωή μιας πόλης. Και τότε λες "στην ευχή με τη γκρίνια, ας χορέψουμε".

Στοιχεία Παραστάσεων:

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016
Downtown Live, Λευκωσία
Ώρα προσέλευσης στις 22:00
Πληροφορίες στο 99 81 00 11

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016
Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού
Ώρα προσέλευσης στις 20:30
Εισιτήρια | Tickets: www.rialto.com.cy / 77 77 77 45
 
 

Δειτε Επισης

Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μεταμορφώνεται σε μια υπαίθρια εικαστική
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις