Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H έκθεση #DREAMONDREAMER από τη γκαλερί RIANA RAOUNA για μόνο 4 μέρες στη Λευκωσία

  24/11/2022 14:04
H έκθεση #DREAMONDREAMER από τη γκαλερί RIANA RAOUNA για μόνο 4 μέρες στη Λευκωσία

H έκθεση #DREAMONDREAMER από τη γκαλερί RIANA RAOUNA για μόνο 4 μέρες στη Λευκωσία

  24/11/2022 14:04

Μετά από την επιτυχημένη της παρουσίαση στη Λεμεσό, η έκθεση #DREAMONDREAMER ανοίγει τις πόρτες της στη Λευκωσία από τις 8 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, στο Α+ Multipurpose Event Space, οδός Ερμού 266.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η έκθεση παρουσιάσει πίνακες σύγχρονης ζωγραφικής από δέκα ανερχόμενους καλλιτέχνες από το διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα τους: Botond Gagyi (Ρουμανία), Ebuka P. Agudiegwu (Νιγηρία), Eugenia Cuellar (Ισπανία), Henry Glover (Ην. Βασίλειο), Jione Choi (Ην. Βασίλειο/Ν. Κορέα), K Blick (Ην. Βασίλειο/Ν. Κορέα), Lara Rottinghaus (Γερμανία), Matete Martini (Ιταλία), Μαρίνα Ολυμπίου (Κύπρος), και Taedong Lee (Ν. Κορέα).

Με τους πλείστους καλλιτέχνες να ανήκουν στη νέα, η έκθεση παρουσιάζει το απόλυτο «Τώρα» στη σύγχρονη ζωγραφική που χαρακτηρίζεται για την αμεσότητα και την απήχησή της στο θεατή του 21ου αιώνα.

Όπως αναφέρει η Ριάνα Ραουνά, η οποία εξειδικεύεται στη Σύγχρονη Τέχνη και έχει επιμεληθεί την έκθεση, «Μέσα από ποιητικά τοπία, πορτραίτα και αφηρημένα έργα, στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει μια αισθητική εμπειρία και να ενθαρρύνει το θεατή να δει τον κόσμο με ένα διαφορετικό τρόπο, πέραν από το τετριμμένο.»

Εγκαίνια: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 6-9 μμ. Διάρκεια έκθεσης: 8-11 Δεκεμβρίου 2022, Πέμπτη-Κυριακή, 10 π.μ. – 8 μμ. Διεύθυνση: Α+ Multipurpose Event Space, Ερμού 266, 1017 Λευκωσία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22 462 888, info@rianaraouna.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rianaraouna.com.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας