Άλλοι που πρόσφεραν ελάχιστα, κόστισαν πολλά περισσότερα από τον Καζεμίρο στη Γιουνάιτεντ

Ο Βραζιλιάνος χαφ επισημοποίησε τη μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους».

Η Γιουνάιτεντ αν και τσέκαρε αρκετές περιπτώσεις για το χώρο του κέντρου τελικά κατάφερε να δελεάσει τον Καζεμίρο που αναζητούσε μια νέα πρόκληση κι έτσι ο ποδοσφαιριστής αφήνει την Ρεάλ και τον Αντσελότι για να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ» παρέα με τους Βαράν και Κριστιάνο, με τους οποίους είχε συνυπάρξει και στη Μαδρίτη. 

Το κόστος της μεταγραφής έφτασε στα 60+10 εκατομμύρια, δεδομένης της ποιότητας του παίκτη και των δύο ετών που απέμεναν στο συμβόλαιό του με τους «μερένγκες». Κι όμως είναι απλά η 8η ακριβότερη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ, αφού υπήρξαν κι άλλοι που κόστισαν περισσότερα και τα οποία... δεν ανταπέδωσαν ποτέ. 

Ο Πογκπά είχε κοστίσει 93 εκατομμύρια λίρες και φυσικά έφυγε... κακήν κακώς στο φινάλε της δεύτερης θητείας του, ο Χάρι Μαγκουάιρ φυσικά κόστισε 80 εκατομμύρια και ακόμα απορεί ο κόσμος γιατί διατέθηκαν τόσα χρήματα, ενώ, ακόμα και ο Φρεντ ήταν πιο ακριβός από τον Καζεμίρο! Στα 61,2 εκατομμύρια ήταν το ποσό της μεταγραφής του συμπατριώτη του νέου χαφ των «κόκκινων διαβόλων»...

Δείτε τη λίστα:

Πηγή: england365.gr