Πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ πλήγωσε τη Σεβίλλη και την υποχρέωσε σε γκέλα

Από γκέλα σε γκέλα η Σεβίλλη, η οποία αν και κυριαρχεί στους αγώνες της στο τέλος δεν καταφέρνει να ανταμειφθεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα με την ήττα στην Παμπλόνα από την Οσασούνα και πλέον δόθηκε και συνέχεια, αφού η Βαγιαδολίδ με πρωταγωνιστή τον άλλοτε χαφ του ΑΠΟΕΛ, Ανουάρ, την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 μέσα στο «Σάντσες Πιθχουάν».

Αφού οι Ανδαλουσιάνοι σπαταλούσαν τις ευκαιρίες τους, ο Μαροκινός τελικά τους τιμώρησε στο 80΄και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρονάλντο. Οι Σεβιγιάνοι ωστόσο κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα με τον Ρέκικ για να επαναφέρουν την ισορροπία. Τα αίματα άναψαν για τα καλά στο 89΄όταν Ακούνια και Γιαμίκ αποβλήθηκαν, αφήνοντας αμφότερες τις ομάδες να παλεύουν με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα, ο οποίος πάντως δεν έμελλε να επιφυλάξει περαιτέρω συγκινήσεις.

Το τελικό 1-1 χάρισε μεν τον πρώτο φετινό βαθμό για τη Σεβίλλη που όμως έχει μπει με το... αριστερό στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στη La Liga.

Κόκκινες, δοκάρια και «διπλό» της Ράγιο στη Βαρκελώνη

Η Ράγιο Βαγιεκάνο μετά τον βαθμό που πήρε στο Καμπ Νόου στην πρεμιέρα της κόντρα στη Μπαρτσελόνα (1-1) πανηγύρισε και τρίποντο στη Βαρκελώνη, καθώς επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ, εκτός έδρας. Ο Λεγιούν άφησε τους Μαδριλένους με δέκα μόλις στο 16', καθώς είδε δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε δυο λεπτά (14'-16'). Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 30'όταν ο Σέχιο Γκόμεθ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 40' ο Παλαθόν άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ και στο 59' ο Σις έσπρωξε εξ επαφής τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων με τον Εξποσίτο (65') και τον Πουάδο (84' και 90+1).

Πηγή: gazzetta.gr