Απίστευτη πρεμιέρα με έξι γκολ στην Super League για... κυπριακό Βόλο και Αστέρα

Αν το ματς στο Βόλο προμηνύει τι θα δούμε φέτος στη Super League τότε το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων ξεκίνησε από την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού.

Σε ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι οι δύο ομάδες πέτυχαν έξι γκολ, είχαν δοκάρι, 22 τελικές, αλλά καμία εκ των δύο δεν κέρδισε καθώς το τελικό 3-3 έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες.

Το ματς είχε ανατροπή στο σκορ καθώς ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 με τον Βόλο να γυρίζει το ματς με τους Φαν Βέρτ, Φερνάντες και Ντέλετιτς και να φτάνει στο 3-1, είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα αλλά το 4-1 δεν έγινε.

Για αυτό οδηγηθήκαμε σε ένα συγκλονιστικό φινάλε καθώς οι Αρκάδες αρχικά με τον Τιλίκα στο 68' μείωσαν και εν συνεχεία με τον Μπαράλες στο 90+8' έφτασαν στην ισοφάριση σε 3-3 και πήραν το βαθμό.

Καλύτερα ο Βόλος, ανέβηκε ο Αστέρας

Οι δύο ομάδες απείλησαν αρκετά για ματς πρεμιέρας με το Βόλο να έχει 9 τελικές, έξι στην εστία και xgoals 1,36 ενώ ο Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 τελικές, τέσσερις εκ των οποίων στην εστία και xgoals 1,03.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα να ανεβάζει την απόδοση του μετά το 15'. Είχε δοκάρι με τον Ριέρα και κατέφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της σεζόν με τον Μπενίτο στο 27'.

Ο Βόλος όμως με τον πρώτο του σκόρερ την περσινή σεζόν ισοφάρισε σχετικά γρήγορα καθώς ο Φαν Βερτ βρήκε δίχτυα στο 33' με κεφαλιά μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Άλχο από τα δεξιά.

Ο Φερνάντες με ένα όμορφο γκολ με το αριστερό στο 56' και μια πανέξυπνη ασίστ με τακουνάκι προς τον Ντέλετιτς που πλάσαρε εύστοχα στο 65' έδειξε γιατί είναι στο στόχαστρο τόσων ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Ο Μεταξάς είχε ρίξει από τον πάγκο ότι είχε και δεν είχε στην επίθεση με τους Μπαράλες, Τιλίκα, Σίτο και Σονί να μπαίνουν στο ματς στην προσπάθεια να έρθει η ανατροπή. Και από τη στιγμή που ο Βόλος έχασε τη σπουδαία ευκαιρία στο 67' να κάνει το 4-1 με τον Τσοκάνη να αστοχεί από τα δύο μέτρα ήρθε η μείωση του σκορ στο επόμενο λεπτό με κεφαλιά του Τιλίκα.

Ο Αστέρας πίεζε μέχρι τέλους για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και αυτό ήρθε από έναν σκόρερ ολκής στα ελληνικά γήπεδα. Ο Μπαράλες ήταν εκεί στο 90+8' για να εκμεταλλευτεί την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά και με ωραίο τσίμπιμα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-3.

Οι ενδεκάδες

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο οι Παπαδόπουλος, Πίρινεν, Λυμπεράκης, Τάχατος, Ούες, Ισμαϊλα, Τσέλιος, Μεταξάς, Σταμένκοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Μπενίτο.

Στον πάγκο οι Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Γκαρθία, Τασουλής, Τιλίκα, Μπαράλες, Σίτο, Σονί.