«Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά αυτή η ομάδα έχει την νοοτροπία»

Για όσα κράτησε από τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει ο Απόλλωνας, μίλησε ο Νταβίντ Καταλά.

Στο αρχικό του σχόλιο, ανέφερε πως «είναι εμφανές ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το τι κρατά από το παιχνίδι είπε πως «είμαι μόνο μια βδομάδα με την ομάδα. Το θετικό είναι η αφοσίωση των παικτών, θέλουν να αλλάξουν την νοοτροπία. Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη όταν κρατούμε τη μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Σε ότι αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης, σημείωσε πως «είμαι πολύ αισιόδοξος. Γιατί όχι; Γιατί όχι; Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά αυτή η ομάδα έχει την νοοτροπία να κερδίζει. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα για τους ομίλους του Europa League».

Σχολίασε επίσης την αλλαγή που είχε η ομάδα του μετά τις διακοπές για cooling break, σημειώνοντας πως, «είναι αλήθεια ότι δεχθήκαμε γκολ μετά το cooling break και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Για τις ευκαιρίες μετά τα καπνογόνα δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγαίνει. Σίγουρα κάναμε λάθη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατούμε περισσότερο τη μπάλα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Μετά από μια βδομάδα είναι λογικό η ομάδα να κρατά κάποια πράγματα από το παρελθόν. Σαν προπονητής θέλω ασφαλώς και εγώ να αλλάξω κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: