Έπνιξε την Γάνδη μέσα στο Βέλγιο και στο καμίνι του ΓΣΠ θέλει πρόκριση η Ομόνοια

Μια σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Ομόνοια, απέναντι στην Γάνδη, μέσα στο Βέλγιο, επικρατώντας με 0-2 της ομώνυμης ομάδας.

Οι πράσινοι, σκόραραν στο 19ο λεπτό με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, ενώ ο Μπάρκερ έγραψε το 0-2 στο 76’.

Το προφίλ του αγώνα:

Η Ομόνοια κατάφερε μόλις στο 19ο λεπτό του αγώνα να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Γάνδη με τον νεαρό Χαραλάμπους.

Ο νεαρός έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον τερματοφύλακα της βελγικής ομάδας για το 0-1.

Στη συνέχεια η Ομόνοια προσπάθησε να βάλει άλλο ένα γκολ, ενώ η Γάνδη με την πάροδο του χρόνου άρχισε να ανεβαίνει και να δημιουργεί τις δικές τις ευκαιρίες για γκολ. Το τέλος του ημιχρόνου, βρήκε τους πράσινους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Γάνδη μπήκε στο γήπεδο και έβαλε πίεση στην Ομόνοια για να ισοφαρίσει, όμως βρήκε απέναντί της έναν σπουδαίο Φαμπιάνο, ο οποίος σταμάτησε κάθε επίθεση των Βέλγων. 

Εκεί που η Γάνδη δεν το περίμενε, η Ομόνοια χτύπησε ξανά και έγραψε το 0-2, με τον Μπάρκερ.

Οι πράσινοι, στο 76ο λεπτό, κατάφερε να σκοράρει με τον Μπάρκερ, ο οποίος έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ εντός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα της βελγικής ομάδας.

H ταυτότητα του αγώνα:

Γάνδη: Ρόεφ, Μόντες, Νγκαντό, Τονουραρίγκα, Όλσεν, Φορτούνα (46′ Οφόε), Κουμς, Χονγκ, Χιούλσανκερ, Χάουγκε (63′ Ντεπόιτρε), Κάιπερς.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Γιούστε, Λέτσγιακς, Χαραλάμπους (74′ Παπουλής), Ντίσκερουντ (71′ Μπέζους), Μπασιρού, Μπρούνο (74′ Μπάρκερ), Κακουλλής (86′ Μάταβζ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: