«Τουλάχιστον δεν μας έβαλε 30 πόντους ο Γιάννης»

Μετά το τέλος του αγώνα στο τουρνουά «Ακρόπολις» όπου η Ελλάδα επικράτησε της Πολωνίας με 101-78, ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς είπε αρχικά για το ματς:

«Αρχίσαμε το ματς με πανικό απέναντι σε 8-9 χιλιάδες θεατές. Μετά το πρώτο σοκ αλλάξαμε την άμυνά μας, παλέψαμε και πήραμε το προβάδισμα. Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα σε κάποιες καταστάσεις, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και το πώς έπαιξαν απέναντι σε μια τόσο ταλαντούχα ομάδα. Ο κόουτς Ιτούδης ξέρει να διαχειρίζεται το ταλέντο των παικτών του και η Ελλάδα κέρδισε δίκαια. Για μας ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Θα πρέπει να βελτιωθούμε με την μπάλα στα χέρια, για να αποφεύγουμε κάποια λάθη. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο το καλύτερο».

Και στάθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Περιμένουμε και τον Σλότερ για να μας βοηθήσει. Όλοι οι προπονητές του κόσμου προσπαθούν να βρουν πλάνο να σταματήσουν τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο). Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Προσπαθήσαμε να βάλουμε πολλά κορμιά μπροστά του, αλλά βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ή να πασάρει. Δεν τα καταφέραμε πάντα, αλλά τουλάχιστον δεν μας έβαλε 30 πόντους».

Πηγή: gazzetta.gr