Παίζει τα ρέστα του στη ρεβάνς με Σαρφό και Σωφρόνη ο ΑΠΟΕΛ

Kατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο ΑΠΟΕΛ, στο πιο σημαντικό παιχνίδι που έδωσε, μέχρι σήμερα, στην Ευρώπη, καθώς δικαία ηττήθηκε από την Τζουργκάρντεν στη Σουηδία.   

Ο σύλλογος της Λευκωσίας, επιθετικά ήταν ακίνδυνος, ενώ κάποιοι παίκτες κλειδιά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ώστε η ομάδα τους να καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. 

Μάλιστα, για περίπου είκοσι λεπτά ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο, λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή των Σουηδών, είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. 

Χωρίς αμφιβολία, η Τζουργκάρντεν είναι μια πολύ καλή ομάδα και η Tele2Arena είναι μια καυτή έδρα, όμως οι γαλαζοκίτρινοι μπορούσαν, σίγουρα, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, το γεγονός πως μόλις στο ένατο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ ο ΑΠΟΕΛ επηρέασε πολύ την ομάδα, καθώς δυσκολευόταν να βγάλει αντίδραση.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό, στα θετικά είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει στον πάγκο του τον Σωφρόνη Αυγουστή αλλά και έναν από τους πολυτιμότερους του παίκτες, τον Κίνγκσλει Σαρφό.

Ωστόσο, σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, θα στερηθεί τον ηγέτη της άμυνας του τον Κρέσπο, ο οποίος στις καθυστερήσεις δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Σίγουρα θα είναι τεράστια η απουσία του, όμως είναι η στιγμή του Ντβάλι να πάρει φανέλα βασικού και να τον αντικαταστήσει. 

Παράλληλα, αγωνιστικά λεπτά πήρε χθες και ο Μάγκλιτσα, ο οποίος μέχρι την επόμενη Τρίτη αναμένεται να ανεβάσει στροφές και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν βρεθεί στο αρχικό σχήμα. 

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επικεντρωθεί στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, συγκεντρωμένος και έχοντας τη στήριξη του κόσμου του, να διεκδικήσεις τις οποίες πιθανότητες του απομένουν για πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ