«Σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά να παλέψεις για την πρόκριση»

Για τη βαριά ήττα από τη Τζουργκάρντεν και την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ, μίλησε με το πέρας της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.  

Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ να παλέψει για την πρόκριση.

«Με ένα τέτοιο σκορ οι πιθανότητες μειώνονται. Στο ποδόσφαιρο δεν αποφασίζει κανένας μέχρι το τελικό σφύριγμα. Ήταν μια ομάδα που όσο αποτελεσματική ήταν σε άλλα παιχνίδι, ήταν και σήμερα. Εμείς δεν ήμασταν. Αν βάζαμε ένα γκολ θα άλλαζαν οι πιθανότητες μας. Θα το παλέψουμε στη Λευκωσία. Θα πάμε για το σήμα στη φανέλα, την ιστορία. Δεν τα παρατάμε και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι. Να πάρουμε τη νίκη και ότι βγει. Ειδικά από τη στιγμή που η Τζουργκάρντεν δεν αγωνιζόταν με 11 αλλά με 10, κάναμε τελικές προσπάθειες. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπήκαμε καλά. Αυτό που συμβαίνει είναι πως πρέπει να εκτιμήσεις τα δεδομένα, τον αντίπαλο τώρα που τον ξέρεις. Σαφώς με το 3-0 στη πλάτη μας δεν μπορούμε να λέμε πολλά όμως το μήνυμα είναι πως θα το παλέψουμε. Αν δεν το αξίζουμε κι αν είναι καλύτερη η Τζουργκάρντεν, ας περάσει. Σημασία έχει να παλέψεις για την πρόκριση. Αν δείξεις χαρακτήρα, εξαφανίσει τα λάθη, δεν νομίζω ότι έχει ΑΠΟΕΛίστα που θα σταματήσει να υποστηρίζει την ομάδα. Να μιλήσουμε μετά τον επόμενο αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ