Bαριά ήττα για ΑΠΟΕΛ στη Στοκχόλμη που δυσκολεύει τα πράγματα στη Λευκωσία

Την ήττα με 3-0 από την Τζουργκάρντεν, γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ, σε αγώνα που διεξήχθη στην Tele2 Arena, στη Σουηδία, στο πλαίσιο των πλεί οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση και δίκαια ηττήθηκαν από τους Σουηδούς και πλέον καλούνται στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης, στο ΓΣΠ, να χτυπήσουν τις μειωμένες πιθανότητες που έχουν αυτή τη στιγμή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το εννιάλεπτο εφιάλτης για τον ΑΠΟΕΛ και τα δύο γκολ της Τζουργκάρντεν

Το σκορ άνοιξε στο 9' η Τζουργκάρντεν, μετά από ένα εξαιρετικό γκολ από τον Έντβαρντσεν. Συγκεκριμένα, ο Νταουσβίλι έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο επιθετικό της ομάδας της Σουηδίας, έγινε δέκτης της μπάλα και αφού είδε εκτός εστίας τον Μπέλετς, σκόραρε με σουτ από πολύ μακρινή απόσταση.

Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από ολιγωρία στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ και από ομαδική προσπάθεια των Σουηδών, όταν ο  Φίντελ  γύρισε στον Έκνταλ, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλετς.

Ωστόσο, από την επαναληπτική προβολή της Cablenet, φάνηκε πως ο Φιντέλ που έδωσε την ασίστ, στον σκόρερ, να ήταν σε θέση οφσάιντ, όμως δεν υπάρχει VAR.

Ακολούθως, μετά από εννέα λεπτά και στο ο 65' οι Σουηδοί κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Με μακρινό συρτό σουτ ο Βικχάιμ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Έτσι κρέμασε με τρομερό σουτ από το κέντρο τον Μπέλετς ο Έντβαρντσεν

Στο 70' οι Σουηδοί έμειναν με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή του Σούλερ για φάουλ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΠΟΕΛ είχε τον έλεγχο, καθώς οι Σουηδοί αμύνθηκαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσεπάκ έβγαλε σέντρα προς το μέρος του Μάγκλιτσα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Σουηδών, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κρέσπο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ σε επιθετικό των Σουηδών.