«Βλέπουμε τα προβλήματα να εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο»

To δικό τους μήνυμα λίγες ώρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ομόνοιας κόντρα στη Γάνδη, έστειλαν οι οργανωμένοι φίλοι των πρασίνων.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους «αντιλαμβανόμαστε ότι οι τελευταίες ημέρες δεν κυλούν καλά για την ομάδα μας. Βλέπουμε τα προβλήματα να εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο. Ο λαός της Ομόνοιας όμως γεννήθηκε για να της κρατά το χέρι... Η Ομόνοια μας θέλει δίπλα της σε ακόμα ένα ιστορικό ραντεβού. Η ψυχή όλων μας αύριο πρέπει να ταξιδέψει στο Βέλγιο, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας και τα αδέρφια μας που θα βρεθούν στην κερκίδα».

Την ίδια ώρα, σημειώνουν πως «οφείλουμε προς το παρόν να αφήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τους προβληματισμούς και να είμαστε στο πλευρό της. Να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και την επόμενη εβδομάδα να κερδίσουμε εμείς την πρόκριση αν δεν μπορούν άλλοι. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό ο λαός της είναι το μεγαλύτερο της όπλο διαχρονικά».

Κοπιάστε λοιπόν στον σύνδεσμο μας αύριο να παρακολουθήσουμε παρέα την προσπάθεια της ομάδας μας στις 21:30 στο Βέλγιο και να τραγουδήσουμε μαζί με τους λεβέντες που θα βρεθούν στο πλευρό της. Ομόνοια είσαι και μπορείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ