powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Δεν με αφορά αν προσβάλλονται, αν χρειαστεί θα πάω στο Δικαστήριο και θα δικαιωθώ»

 

Την απάντησή του έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην On Time και στην Σπυριδούλα Τριάντου για το γεγονός πως βρέθηκε στο στόχαστρο εκκλησιαστικής ιστοσελίδας σχετικά με μία ανάρτηση που έκανε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Η ιστοσελίδα είναι η ekklisiaonline.gr, η οποία ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκκλησιαστική ιστοσελίδα μηνύει τον Σπύρο Μπιμπίλα για προσβολή της Παναγίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;