Ξεκάθαρος ο Σεργίδης για την πρόκριση-«Είμαστε ΑΠΟΕΛ, έχουμε εμπειρία και τρόπο»

Τη δική του ανάλυση έκανε ο αντικαταστάτης του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, για τον αγώνα με την Τζουγκάρντεν, Μάκης Σεργίδης, ο οποίος χαρακτήρισε την σουηδική ομάδα ως πολύ καλή, ενώ αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν κίνδυνο. 

Στο αρχικό του σχόλιο, ο κ. Σεργίδης ανέφερε πως «έχουμε να αντιμετωπίσουμε την απουσία του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα είναι γεμάτη. Θα είναι πανέτοιμος για τον επαναληπτικό».

Σε ότι αφορά στην Τζουργκάρντεν, υπέδειξε πως «είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Έχουμε παρακολουθήσει και αναλύσει την Τζουργκάρντεν. Δεν είναι κοινό μυστικό, ο Ασόρο, ο Έρικσον είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ καλή ομάδα, όπως είμαστε και εμείς».

Ως προς το ποια θα είναι η προσέγγιση του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα, τόνισε ότι «έχουμε φτάσει στο τελευταίο βήμα. Για να μπεις στους ομίλους θα πρέπει να περάσουμε ένα σοβαρό αντίπαλο, δεν μπορείς να μπεις με ματς χαμηλότερης ποιότητας αντιπάλων. Έχουμε τον τρόπο να προσεγγίσουμε αυτό τον αγώνα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, έχουμε την εμπειρία και τον τρόπο να τα καταφέρουμε να προκριθούμε».

Για την απουσία του Σαρφό, ανέφερε πως «γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας, αντλεί δυναμική στο γήπεδο του, είναι σε τοπ φόρμα η Τζουργκάρντεν. Όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Θα καλύψουμε την κάθε απουσία. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το κενό του Κίνγκσλει Σαρφό».

Τέλος, σε ότι αφορά στο κατά πόσον θα προκύψουν αλλαγές, σημείωσε «γνωρίζουμε τον βαθμό ετοιμότητας του αντίπαλου. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή μας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την ομάδα και να βγει το πλάνο που θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή», ενώ για το γεγονός ότι θα παίξουν σε πλαστικό χλοοτάπητα, είπε είναι κάτι διαφορετικό με τον χλοοτάπητα. Ο αγωνιστικός χώρος εδώ στην Στοκχόλμη διαφέρει από αυτόν του Καζακστάν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: