Αντιδρούν οι Ομονοιάτες για Λοΐζου-Άλλοι δίπλα στη διοίκηση και άλλοι πυροβολούν

Κατακόρυφα ανέβηκε το θερμόμετρο στις τάξεις των φίλων της Ομόνοιας, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, με την οποία ενημέρωσε ότι ο Λοΐζος Λοΐζου τίθεται εκτός ομάδας, αφού, όπως υποστηρίζει το τριφύλλι, δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας.

Οι Ομονοιάτες, με σχόλια κάτω από την ανακοίνωση της Ομόνοιας, άρχισαν να παίρνουν στρατόπεδα, με κάποιους να στηρίζουν την ομάδα και κάποιους άλλους τον ποδοσφαιριστή. 

Όσοι στέκονται δίπλα στη διοίκηση, κατηγορούν τον Λοΐζου για τη συμπεριφορά του και ζητούν από την Ομόνοια να σταθεί στο ύψος της και να μην κάνει πίσω. 

Όσοι τάσσονται υπέρ του νεαρού άσου, τα βάζουν με την διοίκηση και τους χειρισμούς της, τους οποίους θεωρούν λανθασμένους, ενώ υπενθυμίζουν ότι τα ίδια είχαν συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα με Λοΐζου και οι λεπτομέρειες της πρότασης από ομάδα της Ολλανδίας

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε προηγουμένως η Ομόνοια, «ο Λοΐζος Λοΐζου έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας καθώς παραμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Ομόνοια αφού, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση που του υποβάλαμε για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας μας με πολύ καλύτερους όρους από το υφιστάμενο συμβόλαιό του και ξεκαθάρισε πως αυτό το ενδεχόμενο δεν τον ενδιαφέρει. Μέχρι να φτάσουμε στην σημερινή κατάληξη είχαν προηγηθεί κάποια γεγονότα».
Σημειώνει ότι «πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Λοΐζου ενημέρωσε γραπτώς την ομάδα πως εάν δεν γινόταν εφικτό να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, τότε δεν θα αγωνιζόταν ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής επαναλάμβανε αυτή τη θέση του σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Επισημαίνει εξάλλου πως «από την πλευρά του ο Σύλλογος προσπάθησε επανειλημμένα να βοηθήσει τον Λοΐζου να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τη δική του καριέρα, αλλά και για την Ομόνοια».

Επεξηγήθηκε στον ποδοσφαιριστή, συνεχίζουν οι πράσινοι, «πως για να αποχωρήσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έρθει πρόταση που να ικανοποιήσει τον ίδιο και τον Σύλλογο. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, καθώς έχουμε δεχτεί μια πρόταση πριν περίπου ένα μήνα για δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, κάτι που δεν ικανοποιεί την Ομόνοια».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Χάνει το Σούπερ Καπ και όχι μόνο ο Λοΐζου-Τον στέλνουν στα U19

Όπως τονίζει επίσης, «ο Σύλλογος εξέφρασε στον Λοΐζου την άποψη πως θα ήταν καλό να προχωρήσουμε με την πρόωρη ανανέωση συνεργασίας, ώστε ο ποδοσφαιριστής έχοντας ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, με αισθητά αυξημένες απολαβές, να προπονείται και να αγωνίζεται απερίσπαστος, σοβαρός και προσηλωμένος μέχρι να έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον ίδιο και την Ομόνοια. Επιπλέον, επισημάναμε στον ποδοσφαιριστή πως θα πρέπει μέσω της αγωνιστικής του παρουσίας να προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, ώστε να πετύχει αυτό που επιδιώκει. Μάλιστα, τονίσθηκε στον Λοΐζου πως θα είναι ιδιαίτερη χαρά για τον Σύλλογο εάν ένας ποδοσφαιριστής γέννημα – θρέμμα του, υλοποιήσει τα όνειρά του».

Αναφέρει ακόμα ότι «παρά τις Ομόνοια γιατί θέλει να πάει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα».

Καταληκτικά, οι πράσινοι τονίζουν ότι «με βάση τα δεδομένα όπως τα έχουμε περιγράψει πιο πάνω και λαμβάνοντας υπόψη αφενός το γεγονός πως ο Λοΐζου προπονείται ατομικά καθώς παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αφετέρου το ταξίδι της ομάδας στο Βέλγιο, ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται με την ομάδα Κ19. Η Ομόνοια τηρεί πλήρως όσα προβλέπονται στο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και αυτό θα συνεχίσει να πράττει».