Πίστη για πρόκριση από Λάνγκερλοφ-«Πρέπει να αποκλείσεις καλύτερες ομάδες»

Τη διάσκεψη Τύπου του για τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έδωσε ο προπονητής της Τζουγκάρντεν, Τόμας Λάγκερλοφ, ο οπίος αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των γαλαζοκιτρίνων και στους καλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει. 

Στο αρχικό του σχόλιο, ο Λάνγκερλοφ ανέφερε ότι, «πρέπει να το κάνεις, αν θέλεις να νικήσεις ομάδες που είναι καλύτερες στα χαρτιά και συλλόγους με περισσότερα χρήματα».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει παίξει ακόμη στο πρωτάθλημα και έχει δώσει μόνο τα τέσσερα ευρωπαικά παιχνίδια, τόνισε ότι «δεν έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και οι αγώνες τους στη διοργάνωση ήταν απέναντι σε αρκετά αδύναμους αντιπάλους. Είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις πώς ενεργούν υπό πίεση, γιατί έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στους αγώνες που έχουν παίξει. Η Ριέκα την οποία αποκλείσαμε στον πρώτο γύρο, έχει πολλούς παίκτες με υψηλές ατομικές ικανότητες, αλλά δεν συνδυάζεται παντού ακόμα».

Ο προπονητής της Τζουγκάρντεν απέφυγε εξάλλου να αναφερθεί σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη των γαλαζοκιτρίνων που πρέπει να προσέξουν, λέγοντας ότι «έχουν αρκετούς καλούς παίκτες με διαφορετικούς τρόπους. Σίγουρα, έχουν έναν επιθετικό που είναι καλός στο κουτί και ένα δεκάρι με καλή φυσική, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα γίνει ο πιο επικίνδυνος παίκτης. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε για τις διαφορετικές δεξιότητες που έχουν οι παίκτες τους στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για το αν είναι σίγουρος για την πρόκριση της Τζουργκάρντεν, είπε, «είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι’ αυτό. Αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να ανέβεις. Έχουμε χαμηλή βαθμολογία, αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να αποκλείσεις ομάδες που είναι καλύτερες στα χαρτιά και συλλόγους που έχουν περισσότερα χρήματα. Αυτό είμαστε εδώ για να κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο έμπειρος ΑΠΟΕΛ, η άπειρη Τζουγκάρντεν και ο μοναδικός αγώνας με κυπριακή ομάδα