Τα δύο πρόσωπα που συνδέουν την Ομόνοια με τη Γάνδη

Στα δύο πρόσωπα που συνδέουν την Ομόνοια με τη Γάνδη, αναφέρεται η ομάδα της Λευκωσίας. 

Πέραν από τον Ρόμαν Μπεζούς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τους πράσινους, άλλοι δύο συνέδεσαν το όνομα τους με τις δύο ομάδες.

Σημειώνεται πως, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν την ερχόμενη Πέμπτη, στο Βέλγιο, σε αγώνα που θα διεξαχθεί για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

«Δύο πρόσωπα συνδέουν την Ομόνοια και την KAA Gent, τα οποία βρέθηκαν και στις δύο ομάδες, ο ένας από το πόστο του προπονητή και ο άλλος ως ποδοσφαιριστής.

Ο ένας εκ των δύο είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της Ομόνοιας, Χενκ Χάουαρντ. Ο Ολλανδός πολύπειρος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Γάνδης από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2000 και ακολούθως μερικούς μήνες αργότερα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους», αναφέρει η Ομόνοια.  

Προσθέτοντας ότι «στις δύο ομάδες βρέθηκε και ο Βέλγος ακραίος αμυντικός, Στιν Βρέμεν. Ο Βρέμεν διένυε τα πρώτα στάδια της ποδοσφαιρικής του καριέρας όταν το 1997 «μετακόμισε» από τη Μέχελεν στη Γάνδη. Έμεινε εκεί για δύο χρόνια πριν τον αποκτήσει η Ουτρέχτη. Περίπου δέκα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2006, η Ομόνοια απέκτησε τον Βρέμεν από την Φίτεσε. Η θητεία του στην ομάδα μας ήταν σύντομη, αφού το επόμενο καλοκαίρι αποχώρησε για την Ντεν Χάαγκ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ