Ο Ράμος μεσολαβεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ Νεϊμάρ και Εμπαπέ

Ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός, Σέρχιο Ράμος, έφερε κοντά τους δύο σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας για να εξομαλύνει τα πράγματα.

Μετά από μια σεζόν που σημαδεύτηκε από τραυματισμούς, ο Σέρχιο Ράμος ξαναβρίσκει τον εαυτό του κι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός, έχει επίσης μετατραπεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές σε επίπεδο συνοχής και ηρεμίας στα αποδυτήρια και έτσι αποφάσισε να παρέμβει στην ένταση μεταξύ των Κιλιάν Eμπαπέκαι Νεϊμάρ για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η διαμάχη των δύο σούπερ σταρ φάνηκε αρχικά ότι έχει ως αιτία το ποιος από τους δύο θα είναι ο βασικός υπεύθυνος για την εκτέλεση των πέναλτι. Μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο όπου ο Γάλλος -παρότι έχει αστοχήσει στο πρώτο κερδισμένο πέναλτι της Παρί ζητά από τον Βραζιλιάνο να εκτελέσει και το δεύτερο. Σε δεύτερο χρόνο βέβαια έγινε γνωστό ότι η αντιπαλότητα των δυο προκύπτει από το αίτημα του Eμπαπέ προς τη διοίκηση να πουλήσει τον «Νέι».

Σε κάθε περίπτωση ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός παρενέβη μετά τον αγώνα με τη Μονπελιέ για να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ των δύο. Η εφημερίδα Le Parisien εξηγεί ότι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έφερε κοντά τους δύο αστέρες στα αποδυτήρια, ώστε να εξομαλυνθούν τα πράγματα.

Εκτός από τον Σέρχιο Ράμος, χθες (15/8) ήταν κι ο Λουίς Κάμπος που μίλησε με τους δύο επιθετικούς για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που δεν ωφελεί καθόλου την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Πηγή: gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Εμπαπέ είχε λάβει εγγυήσεις και για τα πέναλτι για να ανανεώσει στην Παρί