Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Χατζηδιάκο

Για εμπλοκή του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της ιταλικής Λέτσε στην περίπτωση απόκτησης του Παντελή Χατζηδιάκου κάνει λόγο ολλανδικό δημοσίευμα.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να έχουν στο στόχαστρο τους την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ολλανδία και την Άλκμααρ, με την οποία και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, με την αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt να κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Voetbal Primeur Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν είναι οι μοναδικές ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Χατζηδιάκου, καθώς ο 25χρονος άσος φέρεται να βρίσκεται στα υπόψη και της Λέτσε, που κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του παίκτη από την Άλκμααρ, η οποία όμως απορρίφθηκε από την ολλανδική ομάδα. 

«Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό για την ώρα. Υπήρξε μια ομάδα που ήθελε τον Παντελή δανεικό αλλά έχει παίξει σχεδόν 200 ματς για μας στην Eredivisie και είναι βασικός μας ποδοσφαιριστής - όπως και στην Εθνική Ελλάδας. Θα ήταν περίεργο να δίναμε έναν τέτοιο παίκτη δανεικό» αναφέρει σε δηλώσεις που έκανε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο αθλητικός διευθυντής της Άλκμααρ Μαξ Χάουμπερτς.

Πηγή: sdna