Σόου από Βλάχοβιτς και Ντι Μαρία και τριάρα για τη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους άρχισε εντυπωσιακά τη φετινή πορεία της στη Serie A και μάλιστα με τους κατάλληλους πρωταγωνιστές.  

Ο Άνχελ ντι Μαρία είναι ένας παίκτης στον οποίο θα βασιστεί η ομάδα και ο Αργεντινός κατέγραψε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σκόραρε δύο φορές στη νίκη με 3-0 επί της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου.

Ο Ντι Μαρία χρειάστηκε μόλις 26 λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό με τη νέα ομάδα του, με ένα σκαστό σουτ και με τη βοήθεια λάθος αντίδσρασης του Αντρέα Κονσίλι. Η Γιουβέντους ήταν αρκετά πιεστική σε αυτό το 1ο ημίχρονο και βρήκε νέο γκολ με πέναλτι του Βλάχοβιτς (που κέρδισε ο ίδιος)στο 43ο λεπτό.

Το πάρτι στις κερκίδες άναψε, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο 2ο ημίχρονο και είχαν δύο καλές στιγμές. Κανένα πρόβλημα για τον δραστήριο Ντι Μαρία, που εκμεταλλεύτηκε νέο δώρο της Σασουόλο, έδωσε στον Βλάχοβιτς κι αυτός έκανε το 3-0 στο 51'.

Ο αγώνας είχε πάρει το δρόμο του, με τον Κυριακόπουλο να γίνεται αλλαγή στο 59'. Αλλαγή έγινε και ο Ντι Μαρία όμως με πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο Φίλιπ Κόστιτς, ο Νικολό Ροβέλα και ο Ματίας Σουολέ ήταν οι άλλοι τρεις παίκτες (μαζί με τον Ντι Μαρία και τον Μπρέμερ που άρχισε βασικός σοτ κέντρο της άμυνας) που έκαναν το ντεμπούτο τους για τη "γηραιά κυρία", όλοι τους ως αλλαγές.

Πηγή: sport24