Καζάνι που βράζει η Τζουγκάρντεν-«Είναι όλοι κλόουν»

Καζάνι που βράζει είναι η διοίκηση της Τζουγκάρντεν, μετά την άρνηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σουηδίας να απορρίψει αίτημα της ομάδας για αναβολή του αγώνα με αντίπαλο την Βάρμπεργκς, πριν τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ, στο ΓΣΠ

Η σουηδική ομοσπονδία, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της χώρας, αντί να παραχωρήσει άδεια στην ομάδα να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους, μετέθεσε το παιχνίδι από την Κυριακή, στο Σάββατο, με αποτέλεσμα η ομάδα τους να αναγκαστεί, όπως αναφέρουν, να δώσει τρία παιχνίδια σε διάστημα επτά μερών. Το πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη, τον αγώνα με την Βάρμπεγκς το Σάββατο και τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τρίτη.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μποσέ Άντερσον, προέβη σε δηλώσεις για το θέμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «είναι όλοι κλόουν».

Συγκεκριμένα, είπε, «είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί λήφθηκε μια τέτοια απόφαση. Είσαι σε μια επιτροπή για να προωθήσεις το καλύτερο για το σουηδικό ποδόσφαιρο και να μιλήσεις για το πόσο σημαντικό είναι να πάνε οι σουηδικές ομάδες στη φάση των ομίλων και να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να πετύχουν στην Ευρώπη».

Σημείωσε πως, «εδώ έχουμε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στην ιστορία της Τζουργκάρντεν. Είναι διαφορά το να παίζουμε δύο παιχνίδια σε επτά ημέρες σε σύγκριση με το να παίζουμε τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες, και γι’ αυτό θέλαμε να αλλάξουμε την ημερομηνία. Εκπλήσσεσαι με την απόφαση και αναρωτιέσαι πώς μπορεί να έχει παρθεί. Για μένα είναι όλοι τους κλόουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: