Το δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του Σαρφό κόντρα στην Τζουργκάρντεν

To πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τζουργκάρντεν δίνει για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, την ερχόμενη Τετάρτη.   

Οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν στη Σουηδία με σκοπό να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στο «Tele2 Arena», ωστόσο θα έχουν και μια μεγάλη απουσία, αυτή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στη Σουηδία, καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Γκανέζου άσου. 

Κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν πολλές επιλογές και ο Κύπριος τεχνικός επιθυμεί να ρίξει στη μάχη ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα. 

Συνεπώς, οι επιλογές που υπάρχουν είναι αυτές των Σατσιά και Νταουσβίλι, νοουμένου ότι στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι Ντάλσιο και Κονσταντίνοφ.

Με αυτά τα δεδομένα, το ένα σενάριο είναι Σατσιάς, Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο και το δεύτερο Νταουσβίλι, Κονσταντίνοφ, Ντάσλιο, με το δεύτερο να είναι το επικρατέστερο, καθώς ο Νταουσβίλι στον επαναληπτικό με τη Μπότεφ αλλά και το πρώτο παιχνίδι με τη Κιζιλζάρ, είχε πραγματοποιήσεις πολύ καλές εμφανίσεις. 

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού ο Εφραίμ.

Παράλληλα, αυτά είναι τα δύο ερωτηματικά που προκύπτουν από τις επιλογές που θα παρατάξει ο Μάκης Σεργίδης, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Αυγουστή, λόγω της απουσίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ