Στη Σουηδία χωρίς Σαρφό ο ΑΠΟΕΛ-Η λίστα για τα ματς με Τζουργκάρντεν

Την Δευτέρα αναχωρεί για Σουηδία ο ΑΠΟΕΛ, o οποίος ανακοίνωσε τη λίστα ενόψει των παιχνιδιών με τη Τζουργκάρντεν, για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. 

Ο πρώτο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σουηδία στις 17 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ στις 23 του ίδιου μήνα.   

Η ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ

Η αναχώρηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15/08 στις 10:00. Έχει προγραμματιστεί το απόγευμα, προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα.

Την Τρίτη (16/08) θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στις 18:15 στο στάδιο «Tele2 Arena» και στις 18:45 θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με την Djurgårdens IF.

Η αποστολή της ομάδας μας, θα επιστρέψει στην Κύπρο, στις 18/08 με πτήση που θα αναχωρήσει από την Στοκχόλμη στις 10:00. 

Παρακαλούμε τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα ταξιδέψουν στην Στοκχόλμη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Djurgårdens IF vs APOEL FC (17/08-18:45 τοπική ώρα) όπως προκρατήσουν το εισιτήριο τους.

Σε σχέση με την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας μας, παραμένει η ίδια όπως και στις δύο προηγούμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής μας Σωφρόνης Αυγουστή, για τις αναμετρήσεις με την Djurgårdens IF είναι:

ΛΙΣΤΑ Α’

Belec, Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Chebake, Sušić, Ferrari, Wheeler, Esselink, Crespo, Καρώ, Πολυκάρπου, Daushvili, Kostadinov, Sarfo, Dálcio, Εφραίμ, Θεοδώρου, Ηλία, Marquinhos, Ndongala, Villafañez, Blum

ΛΙΣΤΑ Β’

Χαραλάμπους, Γαβριήλ, Γεωργίου, Σατσιάς, Κουπεπίδης, Djiama