Σημαντική ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για τον κόσμο του ενόψει Τζιουργκάρντεν

Για τον αγώνα με τη Τζιουργκάρντεν που θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου, στη Σουηδία, ενημερώνει ο ΑΠΟΕΛ.  

Όπως αναφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι, δεν κατέστη δυνατό, παρά τις πολλές προσπάθειες, να εξασφαλιστεί αεροπλάνο που θα μπορούσε να μεταφέρει στη Σουηδία και φιλάθλους με την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την ομάδα της Σουηδίας. 

Σε ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει ότι «ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του ΑΠΟΕΛ ότι παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν εντός των τελευταίων ωρών, για εξασφάλιση αεροπλάνου που θα μπορούσε να μεταφέρει αριθμό φιλάθλων μαζί με την αποστολή της ομάδας, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο περιορισμός χρόνου και η μη διαθεσιμότητα από πλευράς αεροπορικών εταιρειών μας αναγκάζει άμεσα να διευθετήσουμε αεροπλάνο που θα μπορεί να μεταφέρει μόνο, τα άτομα της αποστολής.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούν να μεταβούν στη Στοκχόλμη, για να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να διευθετήσουν αυτόνομα, τη μετάβαση και επιστροφή τους.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ έχει εξασφαλιστεί αριθμός εισιτηρίων στην κερκίδα των φιλοξενούμενων για τον αγώνα Djurgårdens IF vs APOEL FC (17/08-18:45 ώρα Σουηδίας) και οι λεπτομέρειες προπώλησης θα δημοσιευτούν σε σχετική ανακοίνωση».