Χάνει το Σούπερ Καπ και όχι μόνο ο Λοΐζου-Τον στέλνουν στα U19

Χωρίς τον Λοΐζο Λοΐζου θα παραταχθεί η Ομόνοια στο Σούπερ Καπ, κόντρα στον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί απόψε στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος άσος δεν θα είναι στη διάθεση του Νιλ Λένον για το σημερινό παιχνίδι, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός και από τα επερχόμενα παιχνίδια κόντρα στη Γάνδη, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η OMADA, ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί ο Λοΐζος είναι τα δεδομένα που προέκυψαν μετά τις προτάσεις, πρώτα από την Ομόνοια για ανανέωση και έπειτα από ομάδα της Ολλανδίας για να τον αποκτήσει.

Τη δεδομένη στιγμή, οι σχέσεις ανάμεσα στον νεαρό Κύπριο εξτρέμ και την ομάδα της Λευκωσίας δεν είναι οι καλύτερες και αυτός είναι ο λόγος που ο Λοΐζος θα απέχει από τα παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, ο άσος των πρασίνων αρνήθηκε την αυξημένη πρόταση που δέχθηκε για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την Ομόνοια, γεγονός το οποίο δεν άρεσε στη διοίκηση της ομάδας της Λευκωσίας.

Μάλιστα, ένα εκ των μελών της διοίκησης της Ομόνοιας πήρε την απόφαση να υποβιβάσει τον Λοΐζο στα U19 της ομάδας, λόγω της απόφασης του αυτής, και τον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκεί.

Ο Κύπριος διεθνής, μετά από αυτή την εξέλιξη εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Ομόνοια, την ίδια ώρα που στα γραφεία της ομάδας της Λευκωσίας έφθασε πρόταση από σύλλογο της Ολλανδίας.

Σημειώνεται ότι, ο Λοΐζου διατηρεί συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ