powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο Chaos προχωράει... (pics)

Στην περίπτωση που ξεχάσατε το Chaos έρχεται μία ανάρτηση, με την μορφή ιστορίας στο Instagram του δημιουργού του Σπύρου Πανόπουλου, που βάζει ξανά σε πρώτο πλάνο το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο.

Το Chaos δημιουργεί ξανά… χάος. Είναι έτοιμο; Θα το δούμε να… κινείται;

Το περιμέναμε στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Πέρασαν οχτώ μήνες και δεν μάθαμε κάτι καινούργιο μέχρι σήμερα (11/8), που ο Σπύρος Πανόπουλος μας υπενθυμίζει πως το Chaos υπάρχει (ή τουλάχιστον το ετοιμάζει).

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας δίνει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή εξαρτημάτων του αυτοκινήτου (συγνώμη του hypercar), χωρίς να λέει κάτι για την παρουσίαση.

Στην «ιστορία» στο Instagram αναφέρει: «Έχουμε τυπώσει διπλά τα πράγματα του Chaos, ώστε στην παρουσίαση δίπλα από το αυτοκίνητο θα είναι άλλο ένα σε ανταλλακτικά, για να μπορεί οποιοσδήποτε να θαυμάσει τη δουλειά μας».

4295260813482881 image
4295260697707879 image

 

 

;