Προκλητικοί οι Καζάκοι, ανέμιζαν τουρκικές σημαίες-«Ντροπιαστικό»

Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Κιζιλζάρ, στάθηκε ο Σωφρονης Αυγουστή, μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως οι οπαδοί της ομάδας του Καζακστάν, ύψωσαν τούρκικες σημαίες και της ανέμιζαν. 

«Αυτό είναι ντροπιαστικό. Δεν δεχόμαστε από κανένα να μας μειώνει σαν χώρα. Για αυτό τους αγνοούμε και σαν χώρα δεν φοβόμαστε για τίποτα», δήλωσε ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ. 

Για το παιχνίδι είπε πως «είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που η ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο. Για ακόμη ένα παιχνίδι η αμυντική λειτουργία ήταν πάρα πολύ καλή. Σίγουρα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος ρίσκαρε πολύ όμως ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε και να περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο. Σήμερα είναι πρώτη φορά που η ομάδα παίρνει πρόκριση σε αυτό το γήπεδο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλός στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο τόνισε πως είναι ένα πράγμα που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του. «Θέλουμε να έχουμε το εύκολο γκολ για να μην μπορεί ο αντίπαλος να διεκδικεί κάτι στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η ομάδα κράτησε το μηδέν παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια και προχωράμε. Αν πάμε Σουηδία θα αγωνιστούμε και πάλι σε πλαστικό και σίγουρα θα θέλουμε περισσότερη προσαρμογή σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο».

Για τους Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα και την κατάσταση τους είπε ότι «προσπαθούμε να τους έχουμε το συντομότερο μαζί μας. Δοκιμάσαμε και κάτι άλλο στο σημερινό παιχνίδι με τον Μπλουμ γιατί δεν ξέρουμε αν θα είναι μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ