Η Match-Prime Liquidity χορηγός της Ομόνοιας

Την χορηγική συνεργασία με την Ομόνοια, ανακοίνωσε η Match-Prime Liquidity.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, αναφέρει πως «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, αλλά και περήφανοι συνάμα για τη χορηγική συνεργασία που εγκαινιάζουμε σήμερα με την λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου: Την Ομόνοια. Μία συνεργασία που θέλουμε να έχει συνέχεια και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής».

Όπως γνωρίζετε, σημειώνει «η Match-Prime Liquidity είναι κυπριακή επενδυτική εταιρεία, αδειοδοτημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, που παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, αλλά και ασφάλεια για τις επιχειρήσεις τους. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Κύπρο την τελευταία τριετία και μεγαλώνει διαρκώς ως προς τον όγκο των δραστηριοτήτων της και στον αριθμό των επαγγελματιών που εργοδοτεί, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και εκτός Κύπρου».

Τονίζει πως «το ποδοσφαιρικό τοπίο της Κύπρου δεν μας είναι άγνωστο, αν και είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την Ομόνοια. Μέσα από αυτή τη συνεργασία θέλουμε να προσθέσουμε αξία και να ενισχύσουμε τον εγχώριο αθλητισμό. Πρέπει να πω ότι ειδικά για τη συνεργασία με την Ομόνοια αισθανόμαστε προνομιούχοι. Ακριβώς γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι συνεργαζόμαστε με μια από τις μεγαλύτερες ομάδας της Κύπρου, τη μεγαλύτερη σε όγκο φιλάθλων και μια ομάδα με ξεχωριστή σύνδεση και σχέση με τον κόσμο της».

Επισημαίνει εξάλλου ότι «βεβαίως, δεν είναι απλώς μία λαοφιλής ομάδα η Ομόνοια. Από επιχειρηματικής άποψης είναι και ένα πολύ ισχυρό brand name. Είναι για αυτό που προσβλέπουμε και θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο, ώστε αυτή η συνεργασία να εδραιωθεί και να συνεχιστεί σε βάθος χρόνου».

Επιτρέψτε μας, αναφέρει εξάλλου, «να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα με τους ανθρώπους της Ομόνοιας, προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για τη συνομολόγηση της χορηγικής συνεργασίας. Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων της Ομόνοιας, αφού ο οργανισμός, όπως διαπιστώσαμε, λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο και σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια».

Καταλήγοντας τονίζει ότι «με αυτή την ευκαιρία, θα θέλαμε από καρδιάς να ευχηθούμε στην Ομόνοια κάθε επιτυχία στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει θέσει στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Από την πλευρά μας, θα είμαστε δίπλα στην Ομόνοια στηρίζοντάς την σε κάθε βήμα στη νέα σεζόν».

Σε ανακοίνωση της, η ομάδα της Λευκωσίας αναφέρει ότι «αρχή μας είναι να αναζητούμε συνεργάτες που να έχουν ηγετική παρουσία στον κλάδο που δραστηριοποιούνται και να διαθέτουν αξιοπιστία, συνέπεια και κύρος. Η Match-Prime Liquidity απέδειξε ότι την χαρακτηρίζουν αυτά τα στοιχεία».

Στη συνέχεια προσθέτει πως «καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε το γεγονός πως η εταιρία απέδειξε τη μεγάλη της επιθυμία και την αποφασιστικότητά της για να ενταχθεί στην οικογένεια των χορηγών της Ομόνοιας και κατάφερε άμεσα να μας κερδίσει με τον σεβασμό και την αναγνώριση που επέδειξε προς την Ομόνοια και τον κόσμο της. Ευχαριστούμε θερμά τη Match-Prime Liquidity για τη συνεργασία. Σήμερα κάνουμε απλά την αρχή. Είμαστε βέβαιοι πως μας περιμένει ένα μακρύ και επιτυχημένο ταξίδι».