Δύο βόμβες θέλησε να πυροδοτήσει ο Απόλλων, αλλά ο Τσόρνιγκερ έσβησε το φυτίλι

Πληροφορίες θέλουν τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να έχει απορρίψει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στο κυπριακό πρωτάθλημα και οι οποίοι ξεχώρισαν για την παρουσία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στον Απόλλωνα γίνονταν σκέψεις για να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό ο Κίνγκσλει Σαρφό, που τελικά κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ, όσο και ο Αμρ Ουάρντα, που παρέμεινε στην Ανόρθωση.

Όταν ζητήθηκε η γνώμη του Γερμανού προπονητή, απέρριψε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τόσο τον ένα όσο και τον άλλο ποδοσφαιριστή.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάντως, για τους παίκτες που απέρριψε ο Τσόρνιγκερ, ο Νίκος Κίρζης ανέφερε πως, «o πρώην προπονητής μας, απέρριψε μεγάλα ονόματα, καθώς δεν ήθελε να χαλάσει τις ισορροπίες».

Σημείωσε μάλιστα ότι «ισχύει ότι τουλάχιστον δύο περιπτώσεις απορρίφθηκαν και ένας ήταν σε κυπριακή ομάδα. Εμείς ακολουθήσαμε τις επιλογές που έκανε, δίχως να σημαίνει ότι προχώρησε σε λάθος μετεγγραφές. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν διαφωνίες, ο Πέτρος κάνει εισηγήσεις, όμως ο προπονητής έχει τον τελευταίο λόγο της απόφασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: