Η Σάκκαρη «λύγισε» την Στίβενς και περιμένει Ανισίμοβα ή Πλίσκοβα

Η Μαρία Σάκκαρη έκαμψε την αντίσταση της Σλόουν Στίβενς (2-1 σετ) και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα στο πρώτο σετ κάνοντας με άνεση το 1-0 στα σετ (6-2), ωστόσο στο δεύτερο game η Σάκκαρη έχασε την συγκέντρωσή της.

Η Στίβενς βρήκε τις απαντήσεις, εκμεταλλεύτηκε το black out της Σάκκαρη και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ (4-6), βάζοντας δύσκολα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Σάκκαρη είχε ξανά σύμμαχο το καλό της σερβίς στο 3ο σετ, στο οποίο δεν επέτρεψε στην Στίβενς να πλησιάσει στο break.

Η Ελληνίδα βρήκε και το πολύ κρίσιμο break στο 6ο game, για να... ξεφύγει με 4-2 και να κρατήσει στη συνέχεια ένα σημαντικό service game για το 5-2.

Στο 8ο game η Μαρία έκανε ένα ακόμα break και «κλείδωσε» τη νίκη της, έπειτα από 2 ώρες και 9 λεπτά παιχνιδιού.

Μετά το στραβοπάτημα στο Σαν Χοσέ, όπου φυσικά έχασε από μια εξαιρετική Σέλμπι Ρότζερς που έμελλε να φτάσει ως τον τελικό του Silicon Valley Classic, η Σάκκαρη επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών και εξασφάλισε την είσοδό της στις «16» καλύτερες του 1000αριού στο Τορόντο, μετά και την πρώτη της νίκη στην αμερικανική hardcourt season.

Την Πέμπτη θα επιστρέψει στο court η Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Καρολίνα Πλίσκοβα με την Αμάντα Ανισίμοβα...