Κλείνει εντός της εβδομάδας διπλό deal με Πογκμπά και Ντι Μαρία

Μέχρι στιγμής η Γιουβέντους δεν έχει ανακοινώνει κάποια προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν όμως σε λίγες ημέρες θα "σκάσουν μαζεμένες", με τους Πολ Πογκμπά και Άνχελ Ντι Μαρία να αναμένεται να αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι.

Συγκεκριμένα, αυτό θα γίνει μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως λύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που εκκρεμούσαν και πλέον η βέκια σινιόρα είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους δύο παίκτες.

Μέσα στο διήμερο 9-10 Ιουλίου τόσο ο Γάλλος μέσος όσο και ο Αργεντινός εξτρέμ θα φτάσουν στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε για να περάσουν από ιατρικά και εργομετρικά τεστ αλλά και να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους, με τον Αλέγκρι να ευελπιστεί να τους έχει αμφότερους στη διάθεσή του από την έναρξη της προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται πως αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία για τον Πογκμπά στην Γιουβέντους, μετά από την πρώτη που ήταν απόλυτα πετυχημένη από το 2012 μέχρι το 2016 ενώ για τον Ντι Μαρία η ομάδα του Τορίνου θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα τον τελευταίο σταθμό του στην Ευρώπη.

Πηγή: sport24.gr