Oι πρώτες δηλώσεις του Αρτυματά και ο αριθμός που επέλεξε

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Aπόλλωνα παραχώρησε το νέο απόκτημα της ομάδας, Παναγιώτης Αρτυματάς.

Καλωσόρισες στον Απόλλωνα. Ποια τα συναισθήματά σου που αποτελείς μέλος των πρωταθλητών;

«Είμαι ενθουσιασμένος που εντάχθηκα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών, μια ομάδα με επιτυχίες εντός κι εκτός συνόρων. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις!»

Υπήρχαν κάποιες άλλες προτάσεις; Κι αν ναι, γιατί επέλεξες τον Απόλλωνα;

«Υπήρχαν ναι αλλά θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη κι ορθότερη επιλογή. Όπως είπα και πριν, ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ομάδα, αρκετό κόσμο, με υψηλούς στόχους κι αυτό αποτελεί τεράστια πρόκληση για εμένα να την βοηθήσω να τους υλοποιήσει».

Είχες μια «γεμάτη» σεζόν την περσινή περίοδο στην Super League 2. Πως σου φάνηκε η εμπειρία κι αν πιστεύεις ότι ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του συλλόγου;

«Πέτυχα τον πρώτο μου στόχο ο οποίος ήταν να πάω σε μια ομάδα και να έχω μια γεμάτη από συμμετοχές χρονιά. Ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό επίπεδο παρόλο που ανέμενα ότι θα ήταν κατώτερο.

Πιστεύω ότι περσινή μου εμπειρία μου έδωσε κάτι το οποίο μου έλειπε. Είχα ανάγκη να αποκτήσω καλύτερη ψυχολογία, να ανεβάσω την αυτοπεποίθηση μου επειδή την προπροηγούμενη χρονιά δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής».

Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας μας από εσένα;

«Πιστεύω ότι είμαι ένας δυνατός αμυντικός με ποιότητα, που έχει την ικανότητα να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη διατήρηση της κατοχής. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσφέρω στην ομάδα όσα μπορώ».

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 6.