Θέλει να κλέψει Λεβαντόφσκι αν φύγει ο Κριστιάνο η Μάντσεστερ

Το θέμα των ημερών στο Μάντσεστερ είναι αν μη τι άλλο η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ! Ο Πορτογάλος έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ», δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη σεζόν της ομάδας του και το γεγονός πως έμεινε εκτός Champions League. 

Κάπως έτσι, ο πολύπειρος επιθετικός έχει ενημερώσει την ομάδα πως θέλει να αποχωρήσει, αλλά την ίδια ώρα οι άνθρωποι του συλλόγου απάντησαν πως δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με το… σίριαλ να συνεχίζεται.

Επειδή, όμως, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ για να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, κοιτάζουν και τους πιθανούς αντικαταστάτες του εφόσον ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην κορυφή της σχετικής λίστας, λοιπόν, είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όπως αναφέρει το ESPN, με τον Τεν Χάαγκ να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να… κλέψουν τον Πολωνό στράικερ από τα χέρια της Μπαρτσελόνα, η οποία ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει άκρη με την Μπάγερν Μονάχου για να τον αποκτήσει. Και η αλήθεια είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο άνετη οικονομικά από τους «μπλαουγκράνα» και μπορεί να καλύψει τα «θέλω» των Βαυαρών.

Πηγή: sportfm