Αποκάλυψε προσφορές από Κύπρο και έστειλε μήνυμα για το μέλλον του ο Ουάρντα

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Ανόρθωση, ο Αμρ Ουάρντα προέβη σε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πάει σε άλλη ομάδα στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, «άτομα που πιστεύουν ότι πάω οπουδήποτε αλλού στην Κύπρο, για άλλη ομάδα, έχω προσφορές εδώ στην Κύπρο και με περισσότερα χρήματα, αλλά δεν θα πάω, μόνο για ένα λόγο».

Επειδή σημειώνει, «αγαπώ την Ανόρθωση, αγάπησα τους ανθρώπους από την Famagusta. Eγώ τα έδωσα όλα από την πρώτη μέρα μέχρι την προηγούμενη μέρα 100%. Απλά πάω να δω το μέλλον μου αλλού, να παίζω ποδόσφαιρο. Αγαπώ Ανόρθωσή μου, μόνο εσύ στην Κύπρο».

Χθες, σε ανάρτησή του, ο Ουάρντα ανέφερε, «περίμενα τώρα δύο μήνες για την προσφορά που μου υποσχέθηκαν. Η Ανόρθωση δεν μου έχει κάνει ποτέ καμιά αξιότιμη προσφορά, ούτε στον ατζέντη μου όπως είπαν στα social media, με σεβασμό σε κάθε Ανορθωσιάτη, σας ευχαριστώ για κάθε όμορφη στιγμή και την αγάπη σας, δεν θα μείνω. Εύχομαι σε όλους σας το καλύτερο στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυροδότησε βόμβα ο Ουάρντα-«Η Ανόρθωση δεν μου έχει κάνει αξιότιμη προσφορά»