Αιχμηρό ποστ Τσιτσιπά με ατάκα από... τατού του Κύργιου

Καλά κρατά η βεντέτα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νικ Κύργιο που άρχισε χθες, μετά τη νίκη του τελευταίου με 3-1 στους «32» του Wimbledon.

Αφού ο 23χρονος Έλληνας κατηγόρησε τον αντίπαλό του για συμπεριφορά τραμπούκου, το πρωί της Κυριακής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram χρησιμοποιώντας μια φράση που έχει «χτυπήσει» τατουάζ ο Αυστραλός με ρίζες από την Ελλάδα.

«Δώσε σε κάποιον μία μάσκα και θα σου δείξει τον πραγματικό του εαυτό», ανέφερε ο Τσιτσιπάς στο ποστάρισμά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Κύργιος δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες από το νούμερο 5 του κόσμου. «Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς του έκανα bullying. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτός πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Κι εγώ θα ήμουν στεναχωρημένος αν έχανα από κάποιον δύο εβδομάδες σερί. Μάλλον θα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να με νικήσει μια-δύο φορές και μετά να πάει σε αυτό. Απλά προσπαθεί να τα ρίξει σε μένα, έχει σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι καλός στα αποδυτήρια, έχω πολλούς φίλους, για να ξέρετε. Είμαι από τους πιο συμπαθείς. Αυτόν δεν τον συμπαθούν, ας το πούμε. Είναι πολύ soft για να έρθει εδώ και να πει ότι του έκανα bullying. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Αν επηρεάζεται από αυτό, αν αυτό τον κρατάει πίσω, αν αυτό επηρεάζει το παιχνίδι του, τότε είναι soft», ανέφερε.

 Πηγή: sport-fm.gr