Ο σάλος με το γυναικείο πόδι και οι... όχι και τόσο σβησμένες αποδείξεις του Μπενζεμά

Μετά από μια γεμάτη χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο και επισήμως νέος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, λίγο πριν επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Αξίζοντας και με το παραπάνω την ξεκούραση, ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται πως το... γλεντάει, με μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να μαρτυρά πως δεν του λείπει η γυναικεία συντροφιά.

Με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν χωρισμένο με την Κόρα Γκοτιέ, που είναι και μητέρα του γιου του, Ιμπραΐμ, και παρά κάποια άλλα που τον ήθελαν να ξαναπροσπαθεί με την άλλη πρώην σύζυγό του, Κλοέ ντε Λονέι (με την οποία έχουν και μία κόρη), ο Μπενζεμά φαίνεται πως έχει βρει κάπου αλλού την... παρέα του.

Συγκεκριμένα, οι φήμες λένε πως ο επιθετικός της «Βασίλισσας» έχει αναπτύξει «φιλίες» με το πανέμορφο μοντέλο Τζόρνταν Οζούνα, η οποία στο παρελθόν είχε σχέσεις με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον ράπερ Τάιγκα, αλλά και τον πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Γιουνές Μπιντζουμά, αν και δεν έχει υπάρξει κάποιο φωτογραφικό ντοκουμέντο που να τους συνδέει.

Πάντως, από φωτογραφικό υλικό γενικά στο προφίλ της, κάθε άλλο...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

Το... κενό αυτό πήγε να καλύψει ο ίδιος ο Μπενζεμά, ο οποίος ενδεχομένως... αγουροξυπνημένος δεν παρατήρησε το πόδι που φαινόταν στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Στο αρχικό ποστάρισμα ο φορ της Ρεάλ φαίνεται να κοιμάται μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο του με ένα πόδι «παρκαρισμένο» πάνω του, κάτι που προφανώς δεν διέφυγε της προσοχής των ακολούθων του, αναγκάζοντάς τον να κατεβάσει αμέσως τη φωτογραφία. Όμως δεν «μάσησε» και στην πορεία την ξανά πόσταρε κροπαρισμένη με την επική λεζάντα: «Δεν έχετε αποδείξεις»!

Δείτε το ποστάρισμα του Μπενζεμά: