Έδεσε τον ογκόλιθο της άμυνάς της η Πάφος για άλλο ένα χρόνο

Σε ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο προχώρησαν Πάφος Fc και Κέναν Μπάιριτς.

Όπως ανακοίνωσε η παφιακή ομάδας, ο ογκόλιθος της αμυντικής της γραμμής την περσινή περίοδο, θα παραμείνει στην Πάφο.

Ο Μπάιριτς, 27 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως μέσο-αμυντικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πτέρυγα του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα του στην NK Interblock Ljubljana και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην NK Olimpija Ljubljana, φτάνοντας μέχρι την Α’ ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία Σλοβενίας, Prva Liga, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα. Αγωνίστηκε επίσης στη Slovan Bratislava στην Α’ Κατηγορία Σλοβακίας Fortuna Liga, με την οποία κατέκτησε 3 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Σλοβακίας.

Πρόκειται για διεθνή με την Εθνική ομάδα ανδρών της Σλοβενίας και έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων νέων της χώρας. Έχει αγωνιστεί στους προκριματικούς γύρους του Champions’ League και Europa League, καθώς στη φάση των ομίλων του Europa League.

«Με τη φανέλα της ομάδας μας κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε σε συνολικά 32 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν ο ποδοσφαιριστής μας με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε στον Κέναν κάθε επιτυχία», σημειώνει η Πάφος.