Λύγισε η Σάκκαρη, αποκλείστηκε από την Τατιάνα Μαρία στο Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τατιάνα Μαρία, ηττήθηκε με 2-0 σετ στον τρίτο γύρο και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τατιάνα Μαρία στον τρίτο γύρο του Wimbledon, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ και έμεινε εκτός συνέχεια του φημισμένου Grand Slam. 

Η Ελληνίδα τενίστρια στο πρώτο σετ παρουσιάστηκε κατώτερη από την Γερμανίδα αντίπαλή της, μη έχοντας απάντηση στην πίεση κοντά στο φιλέ. Η Σάκκαρη όσο και αν πάλεψε, πάντοτε βρισκόταν μερικά βήματα πίσω και αναπόφευκτα έχασε το πρώτο σετ, ενώ ταυτόχρονα δεν ολοκλήρωνε τις προσπάθειές της που θα την έβαζαν πίσω στην διεκδίκηση (6-3).

Στο δεύτερο σετ η Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο της, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος της Γερμανίδας τενίστριας, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα με 5-2 γκέιμς, δείχνοντας έτοιμη να οδηγήσει την αναμέτρηση στο έσχατο σετ. Από εκεί και πέρα, σαν ένα «black out» η Σάκκαρη με ένα γκέιμ μακριά από την ισοφάριση, αγχώθηκε και δεν κατόρθωσε να κλείσει ένα φαινομενικό δικό της σετ.

Έτσι, η Σάκκαρη έμεινε εκτός από την Τατιάνα Μαρία και αποχαιρετάει το τουρνουά.

Πηγή: sportfm