Το αντίο του Μάντσε στην Πάφο και η υπόσχεση σε Μπεργκ

To δικό του αντίο έστειλε ο τεχνικός διευθυντής της Πάφος Fc, Ivan Mance, με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα της Πάφου, στην οποία αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Χένινγκ Μπεργκ, ώστε να γίνει η ομάδα πιο δυνατή από ποτέ, όπως αναφέρει. 

Στην ανάρτησή του, σημειώνει «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που δώσατε στην ομάδα και σε εμένα προσωπικά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς που πέρασα μαζί σας. Για την οικογένειά μου, αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας και γι' αυτό δεν είναι εύκολο να αποχαιρετήσουμε την καταπληκτική πόλη της Πάφου και όλους εσάς».

Αναφέρει επίσης  ότι «η ζωή μας στο ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτη, επομένως δεν μπορείτε συχνά να επιλέξετε τις στιγμές αποχαιρετισμού και γι' αυτό αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση από επενδυτές της Sport Republic να γίνω μέλος της ομάδας τους στην οποία θα με αναθέσουν σε ένα από τα νέα τους έργα για να τους βοηθήσω να αναπτύξουν ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλο τον κόσμο».

Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω, είπε, «όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Pafos FC. Για όσους πιστεύουν ότι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι μόνο παίκτες, προπονητές και διευθυντές κάνουν λάθος καθώς στην Pafos FC είχα την τιμή να συνεργαστώ με σπουδαίους ανθρώπους αφοσιωμένους στα χρώματά μας, γι' αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια που μας προσέφεραν για να νιώθουμε σαν σπίτι και μας βοήθησαν για να είμαστε επιτυχημένοι».

Επισημαίνει εξάλλου πως «θα παραμείνω ο μεγαλύτερος οπαδός της Pafos FC και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Henning και το τμήμα scouting τις επόμενες εβδομάδες για να τους βοηθήσω σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να κάνουν την ομάδα μας πιο δυνατή από ποτέ».

Καταλήγοντας, υπέδειξε ότι «θα ήθελα να σας ζητήσω να στηρίξετε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο, τον νέο μας προπονητή και τους παίκτες μας. Οι ιδιοκτήτες μας κ. Λομάκιν και κ. Ντούμποφ είναι ασταμάτητοι και προωθούνται στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου με την αγνή τους αγάπη για την πόλη Πάφος και ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι πολλές σεζόν γεμάτες επιτυχίες, δόξα και τρόπαια».