«Δίκασε» τον Εμπαπέ μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Ρεάλ ο Τζέραρντ

Η κατάκτηση του Champions League για 14η φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης ξαναφούντωσε τη συζήτηση περί της απόφασης του Κιλιάν Εμπαπέ να πει "όχι" στον ισπανικό σύλλογο, προτιμώντας την ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή τη φορά, την αρχή (των νέων δηλώσεων) έκανε ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μίλησε στο BT Sport και προσπάθησε να προσεγγίσει -ως ένα βαθμό- τι υπάρχει μέσα στο μυαλό του 23χρονου επιθετικού.

"Θα σκέφτεται σίγουρα πως είναι αρκετά πιο πλούσιος πλέον. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά από ποδοσφαιρική σκοπιά, δεν πιστεύω πως απόψε θα είναι ήρεμος, αν είδε τον αγώνα. Θα σκέφτεται πως απέρριψε την ευκαιρία να παίξει για έναν σύλλογο που έχει κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League δεκατέσσερις φορές και είναι έτοιμος να επιστρέψει γιατί αποκτά παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το know how, έχει τον τρόπο να κερδίζει, θα πάρει κι άλλα τρόπαια" είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει πως έχει τον τρόπο, πως έχει πείσει τους πάντες ότι είναι ένας γίγαντας του παιχνιδιού. Σε επίπεδο μεταγραφών, αν ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης έρθει σε σένα, τότε 99 στις 100 φορές, πας εκεί".

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: