Πυρά κατά πάντων από Μαχητές-Μπηχτές σε Τιμούρ και μήνυμα σε Πουλλαΐδη

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης με αφορμή το τέλος της χρονιάς, που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου εκτός Ευρώπης. 

Μεταξύ άλλων στέλνουν το μήνυμα ότι η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία ευκαιρία της διοίκησης για κατάκτηση του τίτλου, ενώ σημειώνουν ότι όποιος προσβάλει ξανά τους οπαδούς ότι «ντρέπονταν», θα πάει από την επόμενη ημέρα στο σπίτι του. 

Στέλνουν παράλληλα μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της ομάδας, ώστε να σταθούν άπαντες δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Από την (δική μας) κόλαση στον περσινό τελικό κυπέλλου μέχρι τον παράδεισο με τα ευρωπαϊκά ταξίδια και πάλι πίσω στην κόλαση της αποτυχίας αυτή την φορά. Κάπως έτσι ήταν η διαδρομή από τον Μάη του 21 μέχρι την φετινή κατάληξη. Εμείς παρά την απουσία μας, πιστεύαμε σ ́αυτήν την ομάδα μέχρι το τέλος κάτι το οποίο δηλώσαμε και δημόσια σε ανακοίνωση μας στις 29/04, τέσσερις στροφές πριν το τέλος. Ταυτόχρονα είχαμε δηλώσει κάποιες από τις ανησυχίες μας σε ανακοίνωση μας ένα μήνα νωρίτερα στις 26/03. Δυστυχώς η έκβαση της φετινής χρονιάς μας βρίσκει να καλούμαστε να μαζεύουμε τα κομμάτια μας.

Ως Παν.Συ.Φι. δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πάρουμε το μέρος κανενού σε όλο αυτό το παρασκήνιο που εξελίσσεται στα ενδότερα της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά ΟΥΤΕ θα κλείσουμε τα μάτια για όσα συμβαίνουν. Μας το απαγορεύει ο τρόπος που εμείς ζούμε και λειτουργούμε για ́αυτήν την ομάδα, μας το επιβάλει η Ιστορία μας να σταθούμε πλάι της να ορθοποδήσει αλλά ΚΑΙ απέναντι σε όσους της το στερούν. Είτε ηθελημένα είτε άθελα τους για μας κάνει το ένα και το αυτό.

𝚫𝚰𝚶𝚰𝚱𝚮𝚻𝚰𝚱𝚶

Δεν θα μιλήσουμε για τις διάφορες λεπτομέρειες που κατά καιρούς συνέβησαν ή συμβαίνουν σε αυτό το κομμάτι της ομάδας αλλά θα μιλήσουμε με αριθμούς. Πλέον έχουμε κουραστεί να παλεύουμε με θεούς και δαίμονες προσπαθώντας να κάνουμε όσα δεν μπορείτε. Έχουμε σιχαθεί με τα «εγώ» του καθενού που νομίζει ότι η Ανόρθωση θα «πεθάνει» αν δεν βρίσκεται στο θρόνο του. Θα «παραβλέψουμε» ανούσιες και προκλητικές κινήσεις (στημένες γενικές συνελεύσεις, σήμα ομάδας κ.α). Τώρα θα κριθείτε ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ και δεν πα να «βάλατε» και ένα τρισεκατομμύριο.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΙΟΛΟΥ ποιος θα ηγηθεί της εταιρείας για το 2022-2023, πραγματικά δεν θα πάρουμε θέση. Σε 8 μέρες από σήμερα πραγματοποιήστε την συνέλευση σας και αποφασίστε ότι εσείς νομίζετε και ότι σας φωτίσει. Λάβετε μόνο υπόψη μια και μοναδική παράμετρο. Επί καιρό εταιρείας και παρουσίας του κ. Πουλλαίδη ως μεγαλομέτοχος έχουμε τις εξής βαθμολογικές θέσεις :

2014-2015 : 5η

2015-2016 : 5η

2016-2017 : 6η

2017-2018 : 3η

2018:2019 : 7η

2019-2020 : Διακοπή

2020-2021 : 4η

2021-2022 : 5η

Είναι πλέον ξεκάθαρο το τι γράφουν οι πιο πάνω αριθμοί. Είναι πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΟ τι σας είπαμε πιο πάνω. Του χρόνου είναι η τελευταία σας χρονιά όχι να αποδείξετε κάτι, ούτε να διορθώσετε απλώς καταστάσεις. Αν ΔΕΝ στεφθεί η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πρωταθλήτρια ο κύκλος σας έχει κλείσει. Και πιστέψτε μας δεν είναι χάρη του ενός πρωταθλήματος η βασική αιτία που σας γράφουμε σήμερα αυτά. Είναι πλέον το μέγεθος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και που την οδηγείτε. Είναι ο τρόπος λειτουργίας σας, είναι η μηδαμινή εξέλιξη στις υποδομές, είναι ο αντιεπαγγελματισμός σε πολλούς τομείς του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι η ανυπαρξία σε στοιχειώδες θέσεις και σε κέντρα λήψης αποφάσεων, οι διαρροές στα διάφορα παπαγαλάκια με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να διχάζουν τον κόσμο της ομάδας, βάζοντας τους σε διαμάχες. Το τι θα κάνετε δεν μας ενδιαφέρει. Το πόσα πρέπει να βάλετε ή ποιος θα τα βάλει πάλι δεν μας ενδιαφέρει. Το πόσο μπάτζετ θεωρείται ότι είναι ικανό να ανταγωνιστεί τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς θα το «παίζουμε» άσχετοι και δεν θα ενοχλήσουμε κανένα. Απλά την χρονιά 2022-2023 μοναδική σας λύση για να μην την βλέπετε πλέον σαν θεατές είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης. Η 2η θέση με διαφορά ενός γκολ από τον 1ο, θα θεωρηθεί αποτυχία. Ή κάνετε πράξη όσα αρμόζουν στο καμάρι της Αμμοχώστου η ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ τον Μάη του 2023.

𝚨𝚪𝛀𝚴𝚰𝚺𝚻𝚰𝚱𝚶 – 𝚷𝚸𝚶𝚷𝚶𝚴𝚮𝚻𝚰𝚱𝚶 𝚬𝚷𝚰𝚻𝚬𝚲𝚬𝚰𝚶

Τα τελευταία 3 χρόνια με την επιστροφή του Τιμουρ Κετσπάια σαν προπονητής τη ομάδας δεν έχουμε επέμβει ποτέ ενώ είχαμε κάθε λόγο και οι λόγοι είναι γνωστοί. Αντιθέτως και σε προπονήσεις έχουμε πάει και Τετάρτη, και Τρίτη και Παρασκευή, μέχρι και Κυριακή πρωί στις 08:30. Έχουμε επισκεφτεί ξενοδοχεία κατάνυχτα, έχουμε συνοδέψει την ομάδα σε γήπεδα, έχουμε ταξιδέψει όπου ήταν εφικτό, έχουμε κερδίσει ένα κύπελλο ακόμα και με ΑΠΟΧΗ. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε τι γράφουν τα συμβόλαια, ούτε ποιό σύστημα θα εφαρμόσετε, ούτε ποιους παίχτες θα φέρεται ούτε καν αν θα δουλέψετε άλλο μοντέλο. Το μόνο που θα σας πούμε (γενικά) σε προπονητές, μέλη τεχνικού επιτελείου, ποδοσφαιριστές είναι ότι ποτέ μας ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΜΕ γιατί δηλώναμε ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ και ούτε θα το κάνουμε. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος. Η Ανόρθωση δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Άστε μας να ξέρουμε εμείς τι είναι η Ανόρθωση. Υπάρχει ένα μεγάλο ΟΜΩΣ και ένα ΑΛΛΑ. Την επόμενη φορά που ο οποιοσδήποτε προσβάλει τον κόσμο της ομάδας είτε παίξει με την νοημοσύνη του, δεν υπάρχει επόμενη μέρα γι ́αυτόν σε αυτό το ένδοξο Σωματείο και ας έχει κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Την επόμενη χρονιά δεν κρίνεστε μόνο για το αγωνιστικό όπως προαναφέραμε στο διοικητικό πιο πάνω. Ο μη απαραίτητος σεβασμός προς τον κόσμο της ομάδας που είναι ο τελευταίος που ευθύνεται θα είναι και μοιραίος. Συλλογιστείτε πριν μιλήσετε ή καλύτερα ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.

𝚱𝚶𝚺𝚳𝚶𝚺

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να πορευτεί μαζί μας με αυτό το σκεπτικό και να σταματήσει να χωρίζεται σε ομάδες και υπό-ομάδες γιατί το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να εξυπηρετούνται συμφέροντα. Τα προβλήματα της ομάδας πρέπει να βρίσκουν το κόσμο της ομάδας ενωμένο και συσπειρωμένο ώστε ο κάθε κατεργάρης να κάθεται στον πάγκο του και να καταλαβαίνουν ποιαν ομάδα διοικούν, ποιαν ομάδα προπονούν και τις βασικές απαιτήσεις για την Ιστορικότερη ομάδα του τόπου. Κανένας πάνω από την ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Υ.Γ. Για το Σωματείο θα τοποθετηθούμε ενώπιων της Γενικής Συνέλευσης του και μετά το οτιδήποτε άλλο.

Υ.Γ.2 Η Γενική Συνέλευση του συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Ιουνίου και για τα δικά μας θα μιλήσουμε μετά από αυτό.

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: