ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο Πρόεδρος δίνει το τρόπαιο στον Χάμπο-Καίγεται η Λεμεσός

 

 Mετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια ο Απόλλωνας, στέφθηκε πρωταθλητής Κύπρου, πανηγυρίζοντας το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ο Χάμπος Κυριάκου σήκωσε την κούπα ψηλά, την οποία απένειμε ο Πρόεδρος, ενώ οι ποδοσφαιριστές έγιναν έναν πανηγυρίζοντας με το τρόπαιο. 

Ο Απόλλωνας, μπορεί τους τελευταίους μήνες να μην ήταν η καλύτερη ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους, διανύοντας μια περίοδο σχεδόν ενενήντα ημερών χωρίς νίκη, ωστόσο δικαιωματικά το σύνολο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έφθασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Την ώρα που ο Απόλλωνας μετρούσε επτά παιχνίδια στα play off χωρίς νίκη, κανένας από τους συνδιεκδικητές του δεν κατάφερε να πετύχει ένα νικηφόρο σερί τριών ή τεσσάρων αγώνων για να τον ξεπεράσει, κάτι που δείχνει ότι οι υπόλοιπες ομάδες δεν είχαν τη στόφα του πρωταθλητή, που καλλιέργησε ο Γερμανός τεχνικός στους παίκτες του. 

Παράλληλα, μετά από αυτή την εξέλιξη οι πρωταθλητές, θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη, από τον τρίτο προκριματικό του Champions League, κάτι που σημαίνει πως οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, έχουν εξασφαλισμένη θέση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

  

  

  

  

  

  

  ​

​