Απογοητευμένος αλλά ξεκάθαρος ο Τιμούρ-«Αφήστε τον Κετσπάγια και τον Λάρκου»

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά την ήττα από τον Άρη, ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια. 

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, παρότι γενικότερα αν μιλήσουμε για όλη τη χρονιά πιστεύω ότι αξίζαμε πολύ περισσότερα από αυτά που πήραμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, αλλά δεν πρέπει να διαγράψουμε όσα κάναμε τα τελευταία χρόνια. Αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βλέπει μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε κεφάλι, όσο δύσκολο και να είναι.

Επειδή χάσαμε τους στόχους μας σε μια χρονιά δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα κλείσει. Είχε και χειρότερες περιόδους και πάντα έβρισκε τη δύναμη να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει. Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα από το να βγει Ευρώπη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς πήραμε πολύ λιγότερα. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, είναι λογικό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα μας πάρει από κάτω και θα δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα υπάρχουν. Δεν ήταν ευχάριστα τα πράγματα που γίνονταν τον τελευταίο καιρό, αλλά πιο δυσάρεστο είναι ότι η ομάδα δεν πήρε αποτέλεσμα που να της εξασφαλίζει έξοδο στην Ευρώπη».

Για την απόδοση της ομάδας που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα: «Κάθε φορά που έκανε φάση η αντίπαλη ομάδα έβαζε γκολ. Το πρώτο ήταν από κόντρες. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και γι’ αυτό δεν πήραμε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Για το ότι χάθηκε ένα παιχνίδι στο οποίο η Ανόρθωση είχε την τύχη στα δικά της χέρια: «Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα. Μπορούσε και για το πρωτάθλημα. Διεκδικήσαμε όλους τους τίτλους, πετύχαμε να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα».

Για τη νέα χρονιά, με την αλλαγή μοντέλου στα υπόψιν λόγω της έλευσης Λάρκου: «Θα βοηθήσει ο χρόνος που θα έχει γιατί δεν παίζει Ευρώπη. Έτσι ήταν και την πρώτη χρονιά που ήρθαμε. Πολύ περισσότερο είναι ο χρόνος που θα έχουμε για να δουλέψουμε».

Για το κατά πόσον θα χρειαστούν αλλαγές: «Θα χρειαστούν αλλαγές».

Για την επικείμενη συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν θα δουλεύουν μόνο οι άλλοι, θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Θα δουλέψουν όλοι για το καλό της ομάδας. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους μας. Μια ομάδα επειδή δεν πέτυχε τον στόχο της δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα διαλύσουμε όλα. Πάντα στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις να βρεις ανθρώπους γύρω σου. Κάναμε πολλά για να πανηγυρίσει ο κόσμος. Τώρα ζητάμε στήριξη. Αφήστε τον Κετσπάγια και τον Λάρκου, δίπλα στην ομάδα».

Για τις ευθύνες για την αποτυχία: «Εμένα, ο πρώτος που ευθύνεται είναι ο προπονητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταχωρήθηκε η αγωγή του Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο που προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Εκτός ΔΗΣΥ, η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Στην μάχη για τον ΕΟΑ Λευκωσίας Ασσιώτης και Γιωρκάτζης-Έδωσαν το στίγμα του οράματός τους
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο