Eνενήντα λεπτά, όλη η χρονιά για Ανόρθωση και Άρη-Παίζουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Έφθασαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να παίξουν για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, Ανόρθωση και Άρης, οι οποίες αναμετρώνται στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 49 βαθμούς, ενώ ο Άρης είναι πέμπτος με 47 βαθμούς. Οι μεν κυανόλευκοι χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ενώ ο Άρης θέλει επιτακτικά τη νίκη απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, ώστε να γίνει αυτός η τέταρτη ομάδα που θα προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από το θεσμό του πρωταθλήματος.

Πάντως, η Ανόρθωση, παρότι διατηρεί ελάχιστες πιθανότητες να καταλάβει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα κυνηγήσει τη νίκη, που θα την ανεβάσει στη δεύτερη θέση, ισόβαθμο με τον ΑΠΟΕΛ. Ακολούθως, η Ανόρθωση θα αναμένει τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, απέναντι στην Πάφο και του Απόλλωνα απέναντι στην ΑΕΚ, για να δει αν θα τα καταφέρει να πάρει το συγκεκριμένο εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό, πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να χάσει από την Πάφο και η ΑΕΚ να χάσει ή να φέρει ισοπαλία με τον Απόλλωνα.

Σίγουρα, τόσο για την Ανόρθωση όσο και για τον Άρη, το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, αφού εάν καταφέρουν να κερδίσουν, θα κλείσουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να έχουν αυξημένα έσοδα τη νέα χρονιά.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, η Ανόρθωση έχει αρκετές απουσίες, αφού εκτός θα είναι οι Σόμα Νοβότνι και Παύλος Κορρέα λόγω καρτών, όπως και ο τραυματίας Εσκοβάλ. Αντίθετα, σε κανονικούς ρυθμούς προπονείται ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος πιθανότατα να βρίσκεται στην αποστολή, έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει τους Λόρια, Αραγιούρι, Ρισβάνη, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν στην άμυνα. Τους Αρτυματα, Χουσμπάουερ και Χριστοδουλόπουλο στο κέντρο, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Ντέλετιτς, Ουάρντα και Χριστοφή.

Από την άλλη, ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τον Μονέ Πακέ, ενώ επιστρέφουν οι Γιαγκό, Ντελμίρο και Μουσούντα.

Ο Βανά Άλβες θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Σίντελφεντ, Μπρόρσον, Γιαγκό και Καζού στην άμυνα. Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Μόργκαν, Φράγκος και Σπόλιαριτς, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Μπαμπίκα, Μπογκνάρ και Κβάσιουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: